Koruma Mı? Tarz Mı? Bizce İkisi De...
29
Mart 2014
Unidentified

Teknoloji her geçen gün bizleri şaşırtmaya ve adeta ışık hızında gelişmeye devam ediyor. Hayatımızın her noktasında temas halinde olduğumuz ürünler, gitgide daha akıllı hale gelmeye başladı. Bundan yıllar önce kullandığımız cep telefonları, günümüzde kullanılanlara göre darbelere ve dış etkenlere karşı çok daha dayanıklıydı. Ekran korumaya, kılıf kullanmaya gerek kalmıyordu. Hatta üzerine sıvı dökülen cep telefonlarını, pillerini çıkarıp, yıkayıp iyice kuruttuktan sonra tekrar çalıştırabiliyorduk bile. Şu an saniyeler içerisinde istediğimiz her veriye ulaşabildiğimiz, ultra yüksek çözünürlüklü ekranlarıyla gözlerimizi alan, navigasyon, görüntülü konuşma vb. birçok özelliğe sahip akıllı cihazlar, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak her şeyin bir bedeli olduğu gibi, bu cihazlar da darbelere ve dış etkenlere karşı oldukça savunmasız, son derece kırılgan kaldılar. 

 

Arz – talep doğrultusunda çok hızlı bir ivme kazanan telefon aksesuarları pazarı, görselliğin yanı sıra, tüketiciye koruma garantisi vermeyi hedefledi. İçinde bulunduğumuz network çağında, tüketici ciddi meblağlar ödediği cihazlarını korumaya daha çok özen göstermeye başladı. Bu ihtiyacı çok iyi analiz eden bazı dünya firmaları, Ar-Ge çalışmalarını tasarımla birleştirerek hem görsel anlamda iddialı, hem de oldukça koruyucu telefon kılıflarını ve ekran koruyucularını tüketicilerinin beğenisine sundu. Birçok modelde tam koruma vadeden markalar dikkat çekmeye başladı.

 

Kaliteyi ve %100  müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş olan monoFe, bu alanda bütün dünya tarafından kabul görmüş markaları bünyesine kattı. Bunlardan biri de popülaritesini her geçen gün katlayan Spigen markasıdır.

 

Spigen ürünlerimize aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

 

http://www.monofe.com/urunler.php?act=search&q=spigen

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo