iBattz ürünleri Türkiye'de monoFe.com'da!
28
Mart 2014
Unidentified

Son zamanlarda cafelerde, restoranlarda, ofislerde ve hatta neredeyse priz olan her yerde telefonunu şarja takmış, kısacık kablosunun yettiği kadar özgürlüğe sahip, bıkmış bir surat ifadesiyle, telefonunu bir parça da olsa şarj etmeye çalışan insanlar görmeye alışır olduk.

 

GSM teknolojisinin birçok ülkede 4. Jenerasyona çıkmasına, ekranların neredeyse gözün algılayabildiğinden daha kaliteli görüntüye sahip olmasına rağmen bataryalarımız bizleri yarı yolda bırakıyor. Özellikle iş dünyasındaki insanların ve aplikasyon meraklılarının korkulu rüyası haline gelen şarj yetersizliği sorununa aksesuar üreticileri kayıtsız kalmadı. Milyonlarca dolarlık Ar-Ge çalışmaları yapılmış ekranların ışıklarını şarj uğruna kısmanıza gerek kalmıyor. 

 

Bataryalı kılıflar, harici şarj cihazları ve benzeri ürünler son zamanlarda ülkemizde çok popüler hale geldi. Her gün bir yenisi eklenen markaların yanı sıra, yatırımcılar uzak doğudan yaptıkları ithalatlarla maalesef pazara düşük kaliteli ürünlerin girmesine sebep oldu. Bu kalitesiz ürünlerden birçoğu amacına ulaşamamasının yanı sıra birçok cihazda ciddi teknik problemlere neden oldu. Mobil aksesuar firmaları bu konuda atılımlarını hızlandırarak en yeni ve en kaliteli ürünleri ülkemizde de satışa sundular.

 

Bunların en yeni ve en kalitelilerinden biri monoFe'de satışına başlanan iBattz. Sizler için seçtiğimiz iBattz ürünlerine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

 

http://www.monofe.com/urunler.php?act=search&q=ibattz

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo