monoFe'de American Express ile Ödeme Dönemi Başladı!
12
Mart 2014
Demet Eylem Geban

Online işlemlerde kullanılan 3D Secure kimlik doğrulama yapısının American Express'deki karşılığı olan Safekey 3D yapısı 12.03.2014 tarihi itibari ile yayına alınmıştır.

 

Online işlemlerde kullanılan 3D Secure kimlik doğrulama yapısının American Express'deki karşılığı olan Safekey 3D yapısı 12.03.2014 tarihi itibari ile yayına alınmıştır. Sanalpos üzerinden American Express kartlar ile yapılacak olan işlemleri de, Mastercard ve Visa işlemlerinde olduğu gibi, 3D akışına yönlendirilmektedir. Bu geliştirme, monoFe.com ödeme ekranlarına kısa sürede kolaylıkla tanımlandı. Bu geliştirmenin yapılması, Amex kartların yaptığı işlemler için de kimlik doğrulamasını zorunlu kılacağından ve bundan dolayı sahte işlemlerden kaynaklı karşılaşacağımız riskleri azaltacağından önem arz etmektedir.

 

2007'de itibaren Garanti POSlarında kabul edilen American Express kartları, 2012 sonu itibariyle Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve Türk Ekonomi bankası işyerlerinde de kullanılmaya başlandı. 

 

Tüm bu gelişmelere ek olarak Bonus özellikli American Express kredi kartları ile taksitli alışveriş imkanı da monoFe.com ödeme sayfalarında aktif edilmiştir.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo