Sağlıklı Bebekler için Akıllı Ebeveyn Ürünleri
20
Nisan 2019
Kamuran Akkor

Yeni doğmuş bir bebeğin bakımına gelince, birçok ebeveyn fazladan kolları olsun ister. Beslenme programlarından bez değişikliklerine ve uyku zamanlarına kadar, bebeğinizin büyümesini ve ilerlemesini takip etmek çok zor olabilir. Peki ya hepsini kolaylaştırmak için akıllı yollar varsa? İşte bebeğinizin sağlığını ve gelişimini izlemenin modern teknoloji ürünleri.

 

Owlet Bebekler İçin Kalp Hızı/Oksijen Seviyesi Takipçisi, klinik olarak kanıtlanmış nabız oksimetresini kullanarak kalp atış hızını ve oksijen seviyelerini takip etmek için bebeğinizin ayağını rahatça saran akıllı bir çoraptır. Baz istasyonu her şeyin yolunda olduğunu bildirmek için yeşil renkte yanar ancak eğer bir şeyler yanlış gözüküyorsa ışıklar ve seslerle Owlet'in uygulamasını kullanarak, size bildirim gönderir ve uygulaması üzerinden telefonunuzdan bebeğinizin gerçek zamanlı kalp atış hızı ve oksijen seviyesini kontrol edebilirsiniz.  Çorap, uygun bir yere sabitlemek ve bebeğin gece boyunca kesintisiz bir şekilde uyuyabilmesi için yeterince rahat olacak şekilde tasarlanmıştır. Pamuklu kumaştan yapılmış olan kumaş çorap, bebeğinizin ayağının etrafına hafifçe ve rahatça sarılır. Paket içerisinde 3 adet yıkanabilir çorap içerir. Çoraplar, 0-18 aylık bebekler için uygundur.

 

Hatch Bebekler İçin Akıllı Kilo Ölçer/Alt Değiştirme Pedi , Hatch Baby'nin akıllı değiştirme pedinin ikinci neslidir. Ortalama bir bebek bezi değiştirme pedi gibi gözükse de bundan daha fazlası var. Bebekler için rahat, silinebilir köpükten imal edilmiştir ve yerleşik kablosuz terazisi bulunur. Bluetooth teknolojisi sayesinde bebeğinizin besleme ve bebek bezi değişiklikleri ile ilgili verileri kesintisiz olarak okunması kolay grafiklerle otomatik olarak kaydeder ve son WHO verileri ile büyüme perspektiflerini karşılaştırma olanağı sağlar. Veriler çocuğunuzun kişiselleştirilmiş büyüme profiline uygulamaya kaydedilir. İnternet bu bağlantının gerçekleşmesi için gereklidir. Bu uygulama aynı anda birden fazla çocukla çalışabilir. Birden fazla kullanıcı da eklenebilir, böylece eşiniz ile aynı anda çocuğunuzun büyümesini izleyebilirsiniz. Çocuğunuzu rahat ettirmek için her iki taraftan da kavislidir. Değişim sırasında bebeğinizin güvende olmasını sağlamak için bir bel kayışı bulunmaktadır. Değiştirme pedinin yüzeyini, her değişiklikten sonra temizlemek kolaydır. Yatak alanının alt kısmında, değiştirme pedinin kaymasını önlemek için lastik ayaklar bulunur ve böylece güvenilir şekilde tekrarlanabilir sonuçlar sağlar.

 

Hasta bir bebeği kontrol etmek için artık uyandırmaya gerek yok. Fridababy Bebekler İçin Sıcaklık Ölçüm Cihazı bebeğin cildine yapışan ve sürekli olarak her dört saniyede bir doğru sıcaklık okuyan ve ardından akıllı telefonunuza bluetooth ile gönderen akıllı bir termometredir. FeverFrida akıllı telefonunuzdaki uygulamasına bağlanır ve bebeğininizin sıcaklığı belli bir miktarın üzerine çıkarsa FeverFrida uygulaması ile size uyarı bildirimleri gönderir. İlaç düzenini ve zamanını takip eder ve metin veya e-posta yoluyla gerektiğinde hatırlatır. Cloud bağlantısıyla kolay erişilebilir tıbbi geçmişe ait verileri 10 güne kadar saklar. Cihaz, beş yapışkanlı yama, bir batarya ve batarya çıkarma aleti ve bir kullanım kılavuzu ile birlikte satılmaktadır. 

 

Çocuk bezlerini kontrol ederken zaman kazanın. Opro9 Akıllı Giyilebilir Bebek Bezi Nem Sensörü  bebeğinizin bezinin sıcaklığını ve nemi izler. SmartDiaper'daki sensör, bebek bezinin ıslakken hızlı bir şekilde değişebilmesi için size App'i üzerinden hatırlatma gönderir.  Böylece kızarıklık döküntülerini, egzamayı ve idrar kaçırma nedeniyle ortaya çıkan diğer cilt rahatsızlıklarını veya enfeksiyonları hızla önleyebilirsiniz. Toksik olmayan silikondan yapılmıştır ve bebeğin hassas cildine dokunmaz. Uygulama, beş cihaza kadar bağlantıyı destekler. Bu sayede SmartDiaper Uygulaması ile 5 ayrı SmartDiaper cihazı ve 5 farklı bebeği izlemenize olanak tanıyacağı anlamına gelir. Bebeğinizin tuvalet zamanını ve sıklığını otomatik olarak kaydedebilirsiniz ve tuvalet zamanını tahmin etmenize ve hazır olduklarında onları lazımlık antrenmanlarını planlamanıza yardımcı olur.

 

Artık bebek bakımınıza yardımcı olmak ve hayatınızı aynı zamanda basitleştirmek için akıllı telefonunuzun gücünü kullanabilirsiniz. 

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo