Mükemmel Tablet Kılıfı Seçimi Nasıl Olmalıdır?
26
Ocak 2019
Kamuran Akkor

Tabletlerin popülaritesinin artmasıyla birlikte tüketicilerin çok fazla para harcadıkları cihazlarını koruma gereksinimi de arttı. Ne tür bir tablet almaya karar verdiğinizin bir önemi yok. Günlük yaşamda yanınızda taşırken bile tabletinizin korunmasını sağlamak istersiniz. Tablet kılıfı ararken, çeşitli tiplerle karşılaşırsınız. Bazen hangi koruyucu veya dekoratif kılıfın kullanılması gerektiğini belirlemek çok zor olabilir. Acele etmeyin ve mükemmel seçimi yapmak için blog yazımızı okumaya devam edin.

 

Gün boyunca, cihazlarınız birçok farklı tehlikeye maruz kalabilir. Ekrandaki çizikler sadece sizi çılgına çevirmekle kalmaz, cihazınızı kullanmayı da zorlaştırabilir. İyi bir kılıf cihazınızı çiziklerden, sıvılardan, güneşin ısısından, havadan kaynaklanan tozlardan ve tabletinizi düşürdüğünüzde yaşanabilecek hasarlara karşı koruma sağlar. Amerika tarafından belirli bir statü haline getirilmiş Askeri Yeterlilik Koruması sertifikasına sahip ürünler cihazlarınız için mükemmel bir koruma olabilir. Bu kılıflar, üçlü koruma katmanları ile donatılmış olup, 2 metreye kadar düşme ve darbe alma olasılığına karşı tamamen dayanıklıdır. Entegre ekran kapağı dokunmatik ekrana ek bir koruma sağlarken, köşelerdeki takviyeli lastik tamponlar, düşmelere karşı ek koruma sağlar. Eğer ki cihazınız için 360 derece koruma bir kılıf tercih etmek isterseniz SUPCASE kılıflarına bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

 

Kim kendi cihazında kendi kişisel tarzını sergilemekten hoşlanmaz ki? Tabletiniz, günün çoğunda yanınızda olan bir cihazdır. Bir süre sonra insanlar sizi tabletinizle ilişkilendirmeye başlar. Bu nedenle, tabletinize biraz daha sizin stilinizi yansıtan bir kılıf kullanmalısınız. Renkli bir kılıf veya üzerinde tasarıma sahip bir kılıf, siyah, beyaz veya gri tabletinizin biraz daha fazla yetenek ve kişiliğe sahip olmasına yardımcı olacaktır. Eğer hem stil hemde koruma beklentinizi karşılama içerisindeyseniz Incipio markasına ait kılıflar tam size göre.

 

En popüler cihazların kılıfını bulmak, iPad veya Kindle gibi oldukça kolaydır. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda tasarım ve model bulunmaktadır. Hatırlanması gereken tek şey, cihazınızın model adını, model numarasını veya yayınlanma yılını iki kez kontrol etmektir.  Böylece, önceki nesil cihazlar için hazırlanmış olan kılıfı satın alarak yanlış satın alım gerçekleştirmemiş olursunuz.  Modeliniz için özel olarak tasarlanmış bir kapak görmüyorsanız evrensel olarak tabletler için üretilmiş çantalara bakmanızı öneririz. Örneğin, “10 inç tablet çantası ” veya “6 inç tablet çantası” bulabilirsiniz.

 

Piyasada birçok kılıf türü bulunmaktadır kapaklı kılıflar, su geçirmez özelliği bulunan, bluetooth klavyeler ile uyumlu vb. Bunları nasıl adlandırdığınız önemli değil ancak, hangi alanda ve hangi özelliklere sahip olması gerektiğini önceden belirlemelisiniz. Kapaklı kılıfların özelliği, videoları izlemek için yüksek bir açıda tutmak veya yazı yazmak için düşük açıda bir tutabilmek için geri itilebilmesidir. Bunun da ötesinde, bu tür kılıflar otomatik uyku / uyanıklık özelliği sunar. Ön kapağı açtığınızda, cihaz uyanır; kapattığınızda uykuya dalar. Bluetooth klavye, tabletinize ekleyebileceğiniz en faydalı aksesuarlardan biridir ve çok daha etkili bir şekilde yazmanıza ve çalışmanıza olanak tanır. Elbette, uzun belgeler yazmak isterseniz, dahil edilmiş bir Bluetooth klavyesine sahip olan kılıflar sizin için daha iyi bir seçenek olabilir. Ve su geçirmez kılıflara gelirsek bu kılıfların özelliği su geçirmez olması yanısıra toz geçirmez olmasıdır .  Bu nedenle, plajda, havuz kenarında ya da bahçede tabletinizi kullanmak istiyorsanız ve su geçirmesinden çekiniyorsanız bu kılıflar sizin için idealdir. Hem su geçirmez hem de darbeye dayanıklı kılıflar için Temdan markasına ait kılıflara göz atabilirsiniz.

 

Yeni bir tablet çantası için alışveriş yaparken, hangi özellikleri istediğinizi, kullanım ve alışkanlıklarınıza, tarzınıza, ne kadar korumaya ihtiyaç duyduğunuza ve elbette ne kadar harcamak istediğinize dikkat etmeyi unutmayın. Unutmayın ki, tablet kılıfları yalnızca yeni tabletinizi korumakla kalmayıp aynı zamanda kullanma deneyiminizi de arttırmanızı sağlarlar. Bu blog size yeni bir tablet kılıfı arama sürecinde size rehberlik edecektir. Böylece ihtiyaçlarınız için doğru olanı seçtiğinizden emin olabilirsiniz. Güncel marka ve modeller için www.monofe.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo