Yılbaşı İçin En Yeni Teknoloji Hediye Fikirleri
17
Aralık 2018
Kamuran Akkor

Yeni yıl geldi! Bu da alışveriş mevsiminin başlaması anlamına geliyor. Sevdikleriniz için mükemmel bir yılbaşı hediyesi bulmak her zaman kolay değildir. Ancak bu sene blog yazımızda sevdiklerinize hediye vermek veya almak için en çok satan ve en popüler teknoloji hediyelerini sizler için derledik.
 

Hala spiralli bir defterde not ve yazı yazıyor musunuz? 21. yüzyıla taşınmanın zamanı geldi! Rocketbook Tekrar kullanılabilir defterler, dijital çağ için oluşturulmuş bir dizüstü bilgisayarı sayılabilir. Dizüstü bilgisayar gibi görünmese de, yeniden kullanabilir ve en sevdiğiniz cloud hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Rocketbook'un birkaç defter modeli bulunmakta. Bunlar; Wawe, Everlast, Mini, One Single Use ve Color olarak 5 seçenektedir. Kullanacağınız modeli seçerken açıklamalarını ve kullanım alanınıza göre olanını tercih etmenizi öneririz. Rocketbook'u bu kadar benzersiz kılan özelliği ise çevre dostu olması ve sayfaları yeniden kullanım için silmenize izin vermeleridir. Kalem ve kağıt tercih eden eski bir ruha sahip biri için bu akıllı dijital defter mükemmel bir hediye olabilir.
 

Sosyal medya hayranlarının kesinlikle sahip olması gereken başka bir üründen bahsedelim. Mesela Lifeprint Taşınabilir Fotoğraf ve Video Yazıcı. Lifeprint, akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden baskıları yazdırmayı kolaylaştıran kompakt bir Wi-Fi ve Bluetooth yazıcıdır.  LifePrint, telefonunuzun fotoğraf galerisinden, Snapchat, Vine, Twitter, Facebook, Instagram, GoPro videoları ve daha fazla uygulamanın üzerinden fotoğrafları ve videoları 10 saniyede yazdırabilir.  Ayrıca uygulaması üzerinden 15'ten fazla farklı fotoğraf düzenleme aracı ile özelleştirme yapabilirsiniz.  LifePrint artırılmış gerçeklik özelliği ile yazdırılan fotoğrafları uygulamasında gömülü bir video olarak ekranda oynatabilir. Her yere götürecek kadar hafif ve kompakttır.  Harika anlar yakalayan arkadaşlarınız için mükemmel bir teknoloji hediyesi olabilir.
 

Hayatınızdaki mutfak meraklıları için harika hediyeler bulmak zor olabilir.  Özel bir şey arıyorsanız, kendinizi daha fazla kendinizi yormayın. Sizi Anova Sous Vide Hassas Pişirici ile tanıştıralım. Anova evde kaliteli bir yemek pişirmenizi sağlar. Cihazı  herhangi bir tencereye takın, su ekleyin, sızdırmaz bir torba veya cam kavanoza istediğiniz yiyeceği yerleştirin ve bir tuşa dokunarak pişirmeye başlayın. İşte bu kadar!. Kullanıcılar cihazın beraberindeki uygulamayı kullanarak akıllı telefonlarından yemeğin pişirme sıcaklığını ve zamanını kontrol edebilir ve aynı zamanda uygulama kullanıcılar için cihazın nasıl kullanılabileceğini ve bazı yemek tarifleri ile sizlere yol gösterecektir.

 

 

Eğer ki sevdikleriniz sürekli telefonlarını, anahtarlarını, cüzdanlarını kaybediyorlarsa, TrackR yi onlar için mükemmel bir hediye!  Bravo, yaklaşık 0.14 inç kalınlığında ve 1.2 inç çapında bir bozuk para şeklinde değiştirilebilir batarya ile çalışan küçük bir eşya bulucudur.  Bravoyu uygulaması ile kayıp öğelerinizin bulunduğu yerdeki 'zil sesini', haritadan takip etmeyi ve daha fazlasını yapmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca  anahtar, cüzdan, çanta vb. nesnelerin üzerine yerleştirilen Bravo geofencing özelliği sayesinde yerleştirdiğiniz eşyanızı almadan evden çıkmaya çalışırsanız, telefonunuza bildirim gönderiyor.
 

Bu yılbaşında Apple hayranı bir arkadaşın için mükemmel bir hediye mi arıyorsun?  O zaman Satechi MacBook Pro 13 ve 15 inç Alüminyum Type-C Pro Hub Adaptör ‘ e bir göz atmanı tavsiye ederiz. Şık ve kompakt olan Pro Hub Adaptörü, bir USB-C PD portu, USB-C portu, 2 USB 3.0 portu, 4k HDMI ve bir SD / Micro kart okuyucusuna sahiptir. Kompakt bir tasarıma sahip olan bu ürün, hareket halindeyken yanınızda götürmek için dizüstü bilgisayar çantanıza, sırt çantanıza veya cebinize kolayca sığar.  MacBook'unuzun yeteneklerini genişletmek için sadece takın ve çalıştın. 
 

Hediyenizin alıcısı zaten bir dizüstü bilgisayarına sahipse, bir dizüstü bilgisayar çantasına ne dersiniz? Stil, konfor ve pratiklik için favori laptop çantamız Inateck LB1302 360° beş katlı koruma malzemelerle üretilmiş olup, dış astar dokunuşuyla çizikleri önleyebilir, süper yumuşak iç tabakasıyla çarpma ve darbe emebilir ayrıca SBR neopren içeriği ile su geçirmezdir. Özel yan fermuar tasarımı, dizüstü bilgisayarınızın çantanın içinden düşmesini engeller ve ön tarafında bulunan geniş aksesuar cebi iPad'iniz, fareniz, şarj cihazınız vb. aksesuarlarınıızı saklayabilir. Doğal doku tercih edenler ise Inateck MP1300 modelini tercih etmektedir. MP1300 çevre dostu , yenilenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir keçe ile üretilmiştir.  Aksesuarlarınızı düzenlemek için ek küçük keçe çantası bulunur.
 

Hediye seçiminizi kolaylaştırmak ve mükemmel hediyeyi bulmanıza yardımcı olmak için birçok teknoloji meraklısının ihtiyaç duyduğu fakat henüz keşfetmedikleri ürünleri sizler için bu blog yazımızda bir araya getirdik. Sizin aradığınız, sevdiklerinizi şaşırtacak hediyelere sitemizde rastlayacağınıza eminiz.

 

İyi seneler!

p.p1 {margin: 10.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 20.0px; font: 14.0px 'Avenir Next'; color: #262626} span.s1 {font-kerning: none; -webkit-text-stroke: 0px #000000} span.s2 {font-kerning: none; -webkit-text-stroke: 0px #262626} span.s3 {-webkit-text-stroke: 0px #000000} span.s4 {font-kerning: none; -webkit-text-stroke: 0px #343434} span.s5 {-webkit-text-stroke: 0px #343434} p.p1 {margin: 10.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 20.0px; font: 14.0px 'Avenir Next'; color: #262626}

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo