Kategoriler

soundpeats Koleksiyonu

Soundpeats, 2010 yılında sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzı sürerken müziğin keyfini çıkarmanın daha iyi bir yolunu arayan bir grup müzik sever ve şehir sporu meraklısı tarafından kurulmuştur. En iyi ses mühendisleri ve tasarımcıları ile yıllarca süren Ar-Ge çalışmalarının ardından, HiFi kablosuz kulaklık modellerini şehir sporları için mükemmelleştirdiler. 2013'te ABD, İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya'da iş genişlemesiyle küreselleşmiş ve ardından 2015'te Japonya'da ülke çapında en çok satan ve Amazon'da en çok satan ürün olarak onurlandırılmıştır.
 

 

 


 

2018 yılında, çift hareketli bobin ve çift frekans bölme teknolojisine sahip kablosuz, HiFi teknolojisine sahip Trueengine modelini piyasaya sürmüş ve patentini almıştır.

Ocak 2019'da Soundpeats, ABD'deki CES fuarına katılmış ve mükemmel kalitesi ile Soundpeats, sektördeki birçok kişinin dikkatini ve övgüsünü kazanmıştır. Nisan 2019 yılında ise Hong Kong Global Sorces “Global Resources Electronis Products” Fuarı’na katılmıştır.

Soundpeats tarafından üretilen her kablosuz kulaklık modeli CE, ROSH, FCC kalite testlerinden geçirilmektedir.

Soundpeats şu an için 20'den fazla ülke de satış yapmaktadır ve Dünya çapında 5 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir.

 

Soundpeats koleksiyonun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.




monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...