Kategoriler

GoFish Kablosuz Sualtı Balık Kamerası

9900.90 TL.
Ürün satışa kapanmıştır!
Orijinal ürüne %100 Destek Internette Güvenli Alışveriş 3D Secure Ödeme Altyapısı
Satın almak için yardım alın. Hemen sohbet edin veya 0216 346 5663 numaralı telefonu arayın.
Satıcı: monoFe LLC
GoFish Cam, balıkçılık hattınızda bulunan ve bir mobil uygulama ile çalışan bir kablosuz sualtı kamerasıdır. Aksiyon dolu görüntüleri yakalayabilir, sualtı avcılığı deneyimine dair bilgi edinebilir ve sosyal medyada paylaşılabilecek müthiş video içeriğini inceleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.


Sabit kayıt için kolay sıralı arma ve stabilize tasarım ile hidrodinamik şekli vardır.
 
Derin sular ve gece balıkçılığı için gece görüşü sağlayan yeşil LED'leri bulunur.
 
Mobil uygulama entegrasyonuna sahiptir.
 
Balıkçılık maceralarını incelemek ve paylaşmak için uygulamayı kullanın.
 
Full HD video 1080P @ 60Fps, 30Fps ve 720P @ 60Fps özelliktedir.

Levrek, turna ve hatta daha büyük tuzlu su balıkları için idealdir.
 
Yemi çengelin üzerine koyun ve batırın. İster snapper için platin, ister çizgili bas için dikey jigging ya da flounder için sürükleme avcılığı olsun, daha önce hiç olmadığı gibi su altı hareketlerini yakalayacaksınız.
 
Üç stabilizasyon paleti ve önceden ayarlanmış ağırlık sistemi sayesinde yavaş veya hızlı troll edebilirsiniz. 1000 lbs gerilim derecesi oluşturabilir.

152 metre (500ft) derinliğe kadar inebilmektedir.
 
Mobil cihazınıza canlı yayın yapın. 

gogofish.png (968×198)


Brandon Austin, ailesiyle birlikte balık tutarken GoFish Kablosuz Sualtı Balık Kamerası fikrini bulmuştur. Aylarca süren kapsamlı Ar-Ge çalışmalarından sonra Brandon, GoFish’in prototipini Kickstarter'a koymuş ve plaftorm üzerinden ihtiyaç duyduğu başlangıç parasını toplamış ve 2015 yılında GoFish’i geliştirip ve piyasaya sürmüştür. Brandon tarafından GoFish akıllı balık kamerasının amacı görünmeyeni görmek, yakalanamayanı yakalamak ve balık tutma deneyimini geliştirmek olarak belirtilmektedir. 
 
GoFish, HD görüntüler yakalayan bir kablosuz sualtı balık kamerasıdır. Yeni başlayanlar için balık tutmayı öğrenmek ve uzmanlar için her zamankinden daha fazla balık yakalamak, yaklaşımlarını ayarlayabilmek ve su altında neler olduğunu gözlemlemek için kullanılmaktadır. Profesyoneller, çukurları daha hızlı bulmak ve ön gözlem yapmak için turnuvalardan önce GoFish ile sualtında inceleme yapmaktadır. 152 metre derinliğe kadar uygulaması üzerinden 1080P @ 60Fps, 30Fps ve 720P @ 60Fps net videolar görüntülenebilmektedir. GoFish ücretsiz uygulaması ile sualtı avcılığı deneyimine dair bilgi edinebilir ve sosyal medyada paylaşılabilecek müthiş video içeriğini inceleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.


 







monoFe’de ödemenizi istediğiniz gibi yapın. monoFe ürünlerini kredi kartınızla satın alın ve belirli ürünler için, aşağıdaki bankalardan biri aracılığıyla 3 aya kadar bir taksit planı seçin.

* Alışveriş yaparken ödül puanı kazanacaksınız. Ödemenizin bir kısmını ödül puanlarınızla, geri kalanını kartınızla yapabilirsiniz. Hatta siparişinizin tamamını bile ödül puanlarınızla ödeyebilirsiniz.

Cardfinans, HSBC Advantage, Axess, Bonus, Bankkart, Maximum, Paraf, Sağlam kart, World kredi kartınızı kullanarak 9900.90 TL. peşin fiyatına, 3 x 3300.3 TL. taksitle alışveriş yapabilirsiniz.

Yurtdışı kredi kartları ile taksit yapılamaz. 

• Yurt Dışından ürünler, lojistik ve gümrük işlemleriyle uğraşmadan ve ek bir ücret ödemeden ortalama 5 iş günü içinde adresinize teslim edilir.
• Bu ürün yurt dışından gönderilmektedir. 
• Lojistik, Vergi ve Gümrük masrafları satıcı tarafından karşılanmaktadır ve ürün bedeline dahildir. Ürün teslimatı sırasında tarafınızdan ekstra bir ödeme talep edilmeyecektir.
• Ürüne ait Türkçe kullanım kılavuzu bulunmayabilir.

monoFe LLC tarafından satışa sunulmaktadır. 

Güzel İş
19.10.2019
Özgür Özdemir : Firma hemen iletişime geçti ve gayet ilgiliydi çok teşekkür ediyorum. Güzel iş yapan firmalar az kaldı.
Teşekkürler
22.12.2018
Yavuz Senel : Ürünün paketlenmesi düzgün, anlatılan ürünle bire bir aynı, yazılan mesajlara ve sorulara hızlı geri dönüş yapmaktadır. Teşekkür ederim.
Sorunsuz Alışveriş
22.02.2018
02gencay : Sorunsuz alışveriş satıcı mesajlara cevap veriyor ilgili satıcı teşekkürler.
Teşekkür ederim.
22.02.2018
hitafuluzu0891 : Kesinlikle olumlu teşekkürederim
teşekkürler
22.02.2018
solakserkan : Hızlı ve sorunsuz kargo.
hem orijinal hem uygun
26.05.2015
: Bu ürün yurtdışındaki fiyatına göre daha uygun. hemde 12 saatte elimde oldu. teşekkürler
tebrik ederim
02.04.2015
Hakan Gültekin : gerçek müşteri memnuniyeti tebrik ederim ticaret anlayışınız için teşekkürler hayırlı bol kazançlı günler saygılarımla...
Sorunsuz ve orijinal ürün
02.04.2015
İbrahim Atacan Kılıç : ürün ile ilgili sorulan sorulara ivedi cevap verildiği için bir kez daha teşekkürler. Siparişin üzerinden bir gün geçmeden ürün elimde oldu. Sorunsuz ve orijinal ürün. İyi çalışmalar diliyorum.
Ürün orijinaldir
20.03.2015
Birol Öztürk : Hızlı kargo için teşekkür ederim. Ürün orijinaldir.
müthiş
19.03.2015
Furkan Bahçeli : Tek kelimeyle müthiş
Bu ürünler ilginizi çekebilir



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...