Kategoriler
Tomtoc Koleksiyonu
Kategoriler
Cihazlar

tomtoc Koleksiyonu

Los Angeles'ta kurulan Tomtoc, Tüm dünyada kullanıcılar ve bir çok ileri teknoloji şirketi tarafından yaygın olarak tercih edilmektedir. Tomtoc kendini, dijital donanımları korumaya adamış yenilikçi, teknoloji meraklısı ve modaya uygun tasarım odaklı bir marka olarak tanımlamaktadır. 
 

Dizüstü bilgisayar kılıfı ve omuz çantası serileri Wirecutter tarafından “A Great Laptop Bag“ olarak adlandırılmış, 2019 yılında Wirecutter tarafından Tomtoc Nintendo Switch çantası modelleri “The Best Slim Case for Nintendo Switch Console” seçilmiş ve iMore Choice Ödülü'nü kazanmıştır.
 
Tomtoc, müşterilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, yüksek kalite, işlevsellik, koruma ve mükemmel uyum için özel yapım ürünler üretmektedir. Tomtoc laptop çantası modelleri, Tomtoc tablet çantası modelleri, Tomtoc tablet kılıfı modelleri, Tomtoc teknolojik aksesuar çantası modelleri, Tomtoc çevirici ve dönüştürücü modelleri ve Tomtoc stand modelleri ile teknolojik ve akıllı cihazlarınızın tamamını koruyabilirsiniz. 
 
Dijital yaşam deneyiminizi, hareket halindeyken bile mutlu ve güvenli hale dönüştürebilirsiniz. 
 
tomtoc koleksiyonunun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.
 
Tomtoc-Banner-1.jpg (1777×1032)  


 



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...