Kategoriler

Satechi Koleksiyonu

Satechi, yenilikçi teknoloji ürünleri ve aksesuarları sunan ödüllü bir tüketici elektroniği markasıdır. Teknolojinin sınırsız, zamansız ve modern yaşam tarzınıza uyacak şekilde sonsuza dek gelişmesi gerektiğine inanıyor. Satechi içinde yaşadığımız hızlı tempolu dünya için günlük yaşamı daha uygun hale getirecek ürünler ve çözümler sunuyor. Verimlilik için çabalarken, stilden asla ödün verilmemesi gerektiğine inanıyor. Bu nedenle, ürünlerinin her biri, çağdaş bireyler için mükemmel olan şık bir tasarımı korurken, sağlam ve dayanıklı malzemelerden özenle üretiliyor.
 


 

 
2005 yılında kurulan ve merkezi güneşli San Diego'da bulunan Satechi, hızla büyüyerek tüketicilere yenilikçi ürünler sunma konusunda referans bir marka haline geldi. Type-C ürünleri ve aksesuarları tasarlayan ve taşıyan ilk tüketici elektroniği şirketlerinden biri olarak, sektörde lider konuma geldi. Bugün Satechi, dünya çapındaki insanlara şık ürünler ve aksesuarlar üretmekte ve sunmaktadır.
 
Satechi koleksiyonunun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.
 



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...