Kategoriler
Ring Koleksiyonu
Kategoriler
Cihazlar

Ring Koleksiyonu

Jamie Siminoff, yirmili ve otuzlu yaşlarının çoğunu girişimci olarak geçirdi ve hiç duyulmayan üç teknoloji şirketi kurdu. Jamie, sadece garajında kapı zilini duyamamanın yarattığı hayal kırıklığını çözmeye çalışıyordu. İlk başlarda bulduğu baştan savma çözüm, geliştirilerek kamerası ve mikrofonu olan aynı zamanda akıllı telefona bağlanabilen bir akıllı kapı ziline dönüştü. İlk ismi doorbot ile Shark Tank programında yapmış olduğu başarısız gösterime rağmen Jamie, markayı yenileyip işi büyütmeyi başardı. Böylelikle 2013 yılında resmi olarak Ring LLC, kurulmuş oldu. 

Ring, görüntülü akıllı kapı zili dahil olmak üzere dış mekanlar için hareket algılama sensörleri içeren akıllı ev güvenlik ürünleri üretmektedir. Jamie, Ring ürünlerinin üretimi için Christie Street üzerinden 364.000 $ kitlesel fon toplamıştır. 2016 yılında Shaquille O'Neal, Ring'de hisse senedi satın almış ve ardından şirketin pazarlamasında sözcü olmuştur. Ring, Virgin Group'un kurucusu Kleiner Perkins Caufield Byers, Qualcomm Ventures, Goldman Sachs, DFJ Growth ve Sir Richard Branson'dan 200 milyon doların üzerinde yatırım toplamış, Şubat 2018'de Amazon tarafından 1,8 milyar dolar karşılığında satın alınmıştır. 
 


 

Ring Akıllı Video Kapı Zili, şirketin amiral gemisidir. Yüksek çözünürlüklü bir kamera, bir hareket sensörü ve iki yönlü ses iletişimi için bir mikrofon ve hoparlör içermektedir. Kullanıcıların kameradan gerçek zamanlı video görüntülemesine, kapı zili çalındığında bildirim almasına ve entegre hoparlör ve mikrofon aracılığıyla kapıdaki ziyaretçilerle iletişim kurmasına olanak tanır.  Akıllı video kapı zillerinde, Ring Akıllı Video Kapı Zili 3 Plus modeli, Ring Akıllı Video Kapı Zili 3 modeli, Ring Door View Akıllı Kamera modeli, Ring 2.Nesil Akıllı Kapı Zili modeli, Ring Elite Akıllı Kapı Zili modeli ve Ring Pro Kapı Zili modelleri mevcuttur. Her kameranın birbirinden farklı gelişmiş ve özelleştirilebilir özellikleri bulunmaktadır.

2018'de Ring Stick Up Akıllı HD Güvenlik Kamerası silindir formu, hareket algılama, iki yönlü ses, pil, kablolu ve güneş enerjisi seçenekleriyle piyasaya sürülmüştür. Kompakt ve kurulum basitliği ile ön plana çıkan Stick Up, hem iç mekanlar hem de dış mekanlar kullanımı için üretilmiştir.

Ring, 2017'de bir çift hareketle etkinleşen LED projektörle entegre bir kamera olan Ring Sensörlü Güvenlik Kamerası modelini piyasaya sürmüştür. Yerleşik ışıkları, güvenlik sirenleri ve gece görüşü ile Ring uygulamasında bahçenizde neler olup bittiğini görün, ışıkları açın, ziyaretçilerle konuşun ve ihtiyaç duyduğunuzda siren çalın.

Bugün Ring, bildiğimiz klasik güvenlik kamerası dünyasını 180 derece değiştirerek akıllı güvenlik kamera ürünlerini bizleri buluşturmayı başardı. Akıllı bir ev için Ring markasına ait Ring Akıllı Led Ampul modelleri, Ring Akıllı Kapı/Pencere Sensörü modelleri, Ring Akıllı Aydınlatma Hareket Sensörü modelleri, Ring Su ve Sıcaklık Sensörü modeli, Ring Akıllı Yol Işığı modeli ve Ring Güneş Paneli Şarj Cihazı gibi çeşitli akıllı ürünler bulunmaktadır.

7/24 ev güvenliğinizi Ring ürünleri ile sağlayın. Akıllı aydınlatmadan akıllı görüntülü kapı zillerine, akıllı güvenlik kameralarına kadar.

Ring koleksiyonunun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.
 

     



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...