Kategoriler
Omoton Koleksiyonu
Kategoriler
Cihazlar

Omoton Koleksiyonu

Omoton, Daniel Chan tarafından 2016 yılında Wilmington, DE' de kurulmuştur. Omoton, modern yaşam tarzınızı korumak ve geliştirmek için kaliteli teknolojik aksesuar üretmektedir. Akıllı telefon ekran koruyucu modellerinden taşınabilir klavye modellerine kadar birbirinden farklı kategorilerde faaliyet göstermektedir.

 

Omoton, en kaliteli ekran koruyucuları üreten ve satan bir markadır. Markanın ana amacı, uygun maliyetlerle yüksek kaliteli ekran koruyucular sağlamaktır. Ekran koruyucuları ekranı bıçaklar, anahtarlar ve diğer bu tür keskin maddeler tarafından oluşturulan hasarlardan ve çizilmelerden etkili bir şekilde koruyabilen 9H sertlikte çizilme direnci gösterecek şekilde üretilmiştir. Ekranlar, sıvıların kolayca silinebilmesi için suya dayanıklı ve yağa dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Korumaya ek olarak ekran koruyucu modelleri ayrıca harika bir görsel deneyim için net görünürlük sağlar.

 

Ekran koruyucu modellerinin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra Daniel, akıllı telefon ve tablet stand modellerini ve ardından taşınabilir klavye modellerini marka bünyesine ekledi. 

 

Omoton koleksiyonunun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.
 



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...