Kategoriler
i-blason Koleksiyonu
Kategoriler
Cihazlar

i-blason Koleksiyonu

i-Blason LLC, 2010 yılında Atlanta, Georgia'da faaliyet göstermeye başlamıştır. Bir garajda uygun fiyatlı ve maksimum koruma sağlamak için gelişmiş mühendislik kullanarak birçok stil ve renk seçeneği ile akıllı cihazlar için kılıf ve aksesuarları üretmektedir. Çok yönlü kullanım, yüksek kaliteli işçilik ürünlerinin önemli özellikleridir. Akıllı telefon kılıfı modelleri, tablet kılıfı modelleri, akıllı saat kılıfı modelleri, MacBook kılıfı modelleri ve akıllı telefon aksesuarları için Cosmo Serisi Koleksiyonu, Ares Serisi Koleksiyonu ve Halo Serisi Koleksiyonu bulunmaktadır. i-Blason, Brillotech inc.'nin ticari markası ve Supcase, ve Clayco markalarının kardeş şirketidir. 

 


 

Cosmo Serisi Koleksiyonu

Mermer görüntüsü ve eğlenceli renki tasarımları ile Cosmo serisi koleksiyonu, maksimum darbe koruması için güvenilir TPU malzeme ile üretilmiştir aynı zamanda kolay kavranan tampon ve düşmeye karşı dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Birbirinden farklı özelliklerine sahip modelleri bulunmaktadır. Cosmo serisi modelleri, ek koruma çerçevesi ile çok yönlü koruma sunar. 3 mt kadar düşme testi koruması, ekran ve kamera koruması için yükseltilmiş çerçeveye sahiptir. Cosmo Lite serisi modelleri, tek parça bir kılıftır. Cosmo klasik serisi gibi ek koruma çerçevesine sahip değildir. Cosmo Snap serisi modelleri, ince bir tasarıma sahiptir. Arka kısmında 360 derece dönebilen bir yüzük bulunur. Bu katlanabilir yüzük sayesinde telefonunuzu taşımak daha kolaydır ve aynı zamanda yüzük tasarımı stand olarak da kullanılabilmektedir. Cosmo Cüzdan serisi modelleri ise arka kısmında kartlık bölmesi bulunur iki adede kadar banka kartını kolayca saklamanızı sağlar.

Ares Serisi Koleksiyonu

Ares serisi modelleri kolay kurulum, tüm işlevlere tam erişim için hassas kesimler ve kablosuz şarj uyumluluğu sunar. Esnek TPU ve polikarbonat malzemeler ile üretilmektedir. Düşmelere karşı CNET sertifikalı 6 mt düşme testi derecesi ile piyasadaki en koruyucu kılıflardan biridir. TPU tamponları, yerleşik ekran koruyucusu ile cihazınıza 360 derece koruma sunar.

Halo Serisi Koleksiyonu

Korumadan ödün vermeden tamamen şeffaf malzeme ile üretilmektedir. İnce olmasına rağmen, çizilmeye dayanıklı arka panel ve güvenli kavrama için lastik tamponlar ile üretilmiştir. Ayrıca kullanım kolaylığı için kablosuz şarj ile uyumludur.
 

i-Blason koleksiyonun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.

 


 



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...