Kategoriler
Evutec Koleksiyonu
Kategoriler
Cihazlar

Evutec Koleksiyonu

Evutec, ekoloji ve teknolojinin mükemmel birleşimi anlamına gelir. Evutec, kompozit ve geri dönüştürülebilir malzemelerden akıllı cihazlar için koruyucu ürünler piyasaya süren ilk şirkettir ve Oneplus'ın resmi ortağıdır. 15 yılı aşkın üretim tecrübesiyle ekolojiyi teknolojiyle birleştirerek, tüketici elektroniği ürünleri için en ince, en hafif ve en koruyucu kılıflar üretmektedir. 2014 yılında Evutec ürünleri, CTIA "Super Mobility Week" tarafından verilen "En İyi Kılıf Tasarımı Ödülü" ve "En İyi Minimalist Kılıf Sanat Ödülü" ünvanlarını kazanmıştır.

Evutec Karbon serisi telefon kılıfı modelleri, DuPont Kevlar dokuma elyaflardan yapılmıştır. DuPont Kevlar, aynı ağırlıktaki çelikten 5 kat daha güçlüdür. Karbon serisi telefon kılıfı modelleri şık, hafif, dayanıklı ve etkileyici bir tasarıma sahiptir. Evutec Wood seri telefon kılıfı modelleri, DuPont Kevlar ile birleştirilmiş gerçek ahşap kaplamanın bir kombinasyonudur ve yalnızca 0,9 mm inceliğindedir. Aramid fiber malzeme ile üretilen Evutec Aramid Fiber serisi telefon kılıfı modelleri, karbon fibere benzer ancak cep telefonu sinyallerine müdahale etmez. Aramid lifi sertliği ile bilinir. Bu malzeme genellikle zırhlarda (örneğin kurşun geçirmez yelekler için), uzay araçlarında, jet motorlarında ve yarış arabalarında kullanılır. Her bir kılıf 0,9 mm inceliğinde ve 20 gramdan daha hafiftir. Evutec Aergo serisi telefon kılıfı modelleri ise balistik naylon malzeme ile üretilmektedir. Balistik naylon mükemmel dayanıklılığa ve aşınma direncine sahiptir.
 


 

Evutec telefon kılıfı modelleri, metal özellikler içermez ve GPS, WiFi veya hücresel sinyalini azaltmaz. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri CNC teknolojisi, lazer kesim, yüksek kapasiteli vakumlu şekillendirme, bilgisayar kontrollü parlatma mekanizmaları, dikey enjeksiyon kalıplama, Kevlar işlemi, 9 eksenli CNC frezeler, ısıtmalı vakum odaları ve EDM kesim teknolojisini kullanır.

 


Evutec koleksiyonunun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.




monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...