Kategoriler
ESR Koleksiyonu
Kategoriler
Cihazlar

ESR Koleksiyonu

ESR, 2009 yılında Shenzhen Illustrator Originality Ltd. tarafından hayatı kolaylaştıran elektronik aksesuarlar yaratma vizyonuyla kurulmuştur. Çevrimiçi platformlar ve perakende dağıtım yoluyla ESR, Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika'daki 180 ülkede satış yapmaktadır.

2018'den bu yana ESR, akıllı cihaz koruması için Amazon'da ilk 3'te yer almaktadır. Halihazırda tüketici elektroniği aksesuarları pazarında geliştirdiği ürünlerde ve yeni cihazları için 110’dan fazla patent almıştır.

Şarj & Data kablosu modelleri, Kablosuz kulaklık modelleri, Akıllı telefon kılıf modelleri, Araç için telefon tutucu modelleri, Kablosuz şarj aleti modelleri, Tablet kılıf modelleri, Dizüstü kılıf modelleri, Akıllı telefon koruyucu modelleri, Tablet koruyucu modelleri, Diğer kılıf ve çanta modelleri gibi birbirinden farklı kategorilerde faaliyet göstermektedir.

ESR, kullanıcı odaklı yeni ürünler ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor.


ESR koleksiyonunun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.




 



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...