Kategoriler
Clayco Koleksiyonu

clayco Koleksiyonu

Clayco, Brillotech inc.'nin ticari markası ve Supcase ve i-Blason markalarının kardeş şirketidir. 2016 yılında, cihazlarda ultrasonik parmak izi tarayıcısının gelmesiyle diğer kılıf markaları yerleşik ekran koruyucusu bulunan tam korumalı kılıf modellerinden vazgeçerken, Clayco telefon korumasını en iyi seviyede tutmak için piyasaya çıkmıştır.
 

Gelişmiş parmak izi okuma teknolojisiyle uyumlu bir ekran koruyucu geliştirerek markanın amiral gemisi Xenon serisi modeli ortaya çıkmıştır. Xenon serisi modelleri yalnızca üst model akıllı telefonlar için mevcuttur. Forza serisi modelleri ise, minimalist bir görünüm ile cihazınıza 360 derece koruma sunar. 
 

Argos serisi modelleri, cüzdanlı kılıf modelleri 2 kart yuvasına sahiptir. Spektrumlu koruma için sert PC ve TPU malzeme ile üretilmektedir. Hera serisi modelleri ise, çift katmanlı koruyucu kaplaması ve dayanıklı dokulu tamponları ile telefonunuza 360 derece koruma sağlamaktadır.
 

Clayco markasının üretmiş olduğu tüm serilerde dahili ekran koruyucu bulunmaktadır. Dahili ekran koruyucusu olan tam korumalı telefon kılıfı modelleri ek bir ekran koruyucu gerektirmez.


Clayco koleksiyonun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.
 



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...