Sevgililer Günü İçin Teknoloji Hediye Fikirleri
07
Şubat 2019
Kamuran Akkor

Enfes çikolatalar ve muhteşem çiçek buketleri her zaman harika Sevgililer Gününün vazgeçilmez hediyeleridir. Ancak tahmin edilebilir hediye rotasından sıkıldıysanız ve bu Sevgililer Gününde sevgilinize hediye etmek için farklı bir şeyler arıyorsanız, aşağıdaki bir kaç teknolojik hediye fikirlerine göz atabilirsiniz.

 

Onu seviyorsan, ona iyi bak! Hepimiz duyduk, sağlığımız için günde en az 8 bardak su içmeniz gerekiyor. Ama ne yazık ki gün içerisinde su içmeyi unutabiliyoruz. Ne kadar su içersek de, günün sonunda ne kadar içtiğimizi unutuyoruz. 5 bardak, 6 bardak, 4 bardak mıydı? Kim hatırlayabilir? Biz söyleyelim Hidrate Spark 2.0 akıllı su şişesi. Hidrate Spark 2.0, partnerinizin veya sizin ne kadar su içtiğinizi izler. Su içmediğiniz zamanlarda size içmenizi hatırlatan bir ışık ile size hatırlatma yapmak için parlar. Bağlı hidrasyon uygulaması fizyolojinize ve bulunduğunuz yere göre ne kadar su ihtiyacınız olduğunu hesaplar. Günlük su hedefinizini aktivite seviyenize göre ayarlamak için Fitbit, Apple Watch ve diğer aktivite takip cihazlarıyla bütünleşebilir. Aldığınız her yudum, şişedeki bir sensör tarafından izlenir ve senkronizasyon yaparken uygulamaya kaydedilir. Ne harika! Sulu kalmanızı hatırlatmak için parlayan akıllı su şişesi!

 

Hangi kadın moda, işlevsellik, konfor ve güzelliğin iyi bir karışımını sevmez ki? Eğer ki tüm bunların bir arada olduğu bir hediye vermek istiyorsanız, o zaman Bellabeat Leaf ihtiyacınız olan tek şey. Bellabeat sadece adım, aktif zaman, kalorileriniz ve uykunu izlemekle kalmaz, aynı zamanda ay boyunca adet döngünüzü ve üreme döngünüzü izlemenize, meditasyon ve nefes egzersizleriyle tanıştırmanıza olanak sağlar. Leaf bir kolye, bilezik veya hatta şık bir broş olarak takılabilmenin yanı sıra suya dayanıklıdır, bu nedenle banyoda, yüzerken veya yağmur altında giyebilir. Kaba giyilebilir teknoloji cihazlarından şikayetçi olan kadınlar için sizce de mükemmel bir hediye değil mi?
 

Divoom Time Box Mini, LED ön ekrana sahip ve inanılmaz derecede zengin özellikli bir uygulama tarafından desteklenen bir bluetooth hoparlördür.  Bu küçük Bluetooth hoparlör, eğlenceli retro piksel sanatı oluşturmanıza olanak sağlar.  Divoom Timebox Mini ayrıca saati gösterebilir, çalar saat olarak kullanılabilir ve sizi telefonunuzdan gelen bildirimler konusunda uyarabilir. Partiler ve diğer kutlamalar için tasarımını ayarlayabilir ve özellikle en özel gününüzde sevgilinizin hoşunuza gidecek bir hediye olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Apple'ın AirPod'lari piyasaya çıktığından beri gerçekten kablosuz kulaklık popülerliği arttı. Erato'nun ürettiği 4,5 gramlık bu kablosuz stereo kulaklıklar, performans boyutunda bir devrim niteliğinde. Eller serbest yüksek kaliteli çalma sunar ve Bluetooth 4.2 üzerinden cihazınıza bağlanır. Küçük kulaklıkların içinde, ekstra ağırlık veya bozulma olmadan daha güçlü, daha zengin ve daha doğru ses üretebilen esnek Graphene sürücüleri bulunur. Siyah veya beyaz modellerde mevcut olan Verse IPX5 sertifikasıyla tere ve suya dayanıklıdır. Hareket halindeyken bir arama yapmak isterseniz, kulaklıklara yerleşik bir MEMS mikrofonu bulunur. Erato Verse kablosuz kulaklıklar, stil sahibi ve teknoloji ile ilgilenenler için harika bir hediye seçeneğidir.

 

Son yıllarda, stylus kalemler daha popüler ve daha çeşitli hale geldi. Ancak Adobe uygulamalarına ve Creative Cloud'a gerçekten yatırım yapan biriyse hediye alıcağınız kişi Adobe'nin Ink & Slide kalemi ve cetvel kombinasyonu sizin için mükemmel bir seçim olabilir. Adobe Ink & Slide Creative Cloud ile senkronize edilmiştir, böylece yaptığınız her çizim veya tercihiniz daha sonra bilgisayarınıza veya diğer cihazlara erişebilmeniz için cloudunuzda saklanır. Hassas ve basınca duyarlı bir noktaya sahiptir. Elinizdeki normal bir kalem gibi hissedilir. Kalemdeki bir durum LED'i size hangi rengi seçtiğinizi gösterir, böylece herhangi bir hata yapmazsınız. Slayt cetveli, mükemmel şekilde düz çizgiler, daireler ve diğer şekiller oluşturmak için de kullanılabilir. 

 

Hangisi dikkatinizi çekti? Umarız ki bu fikirler ile hediye seçiminizde size yardımcı olmuşuzdur.


Sevgililer gününüz kutlu olsun!

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo