Teknoloji Aksesuarları İş Hayatının Neresinde?
23
Ekim 2017
Nur Kayalı

Hayatımızın 3’te 1’i işte ve çalışmayla geçiyor. Çalışma şartlarında fiziksel anlamda plan ve programlarımız için işlerimizi hızlandıran birçok teknolojik üründen ve aksesuardan destek alıyoruz ve bu araçlar vasıtasıyla görevlerimizi kolayca icra ediyoruz.

 

Günlük kullanımın yanı sıra iş dünyasında en çok kullandığımız teknolojik ürün kuşkusuz dizüstü bilgisayarlarımız. Laptop fiyatları, özellikleri açısından ve piyasadaki kur fiyatlarıyla orantılı olarak farklılık arz ediyor. Nihayetinde binlerle ifade edebileceğimiz fiyatlarla bu değerli cihazları satın alıyoruz. Sıra özenerek aldığımız dizüstü bilgisayarımıza şık ve fonksiyonel bir ürünle koruma sağlamaya geliyor. Yalnız bu ürünleri alırken bakmadan geçemeyeceğimiz birtakım özellikler var. Kompakt olması gibi. Taşıması kolay olan bir ürün, ancak kullanışlı bir ürün olabilir. Sağlığımızı kötü şekilde etkilemeyen. Tabii cihazı hava koşullarına ve darbelere karşı koruyan kumaş ve malzeme ile üretilmiş kılıfları tercih etmelisiniz. Elbette sadece laptop taşımak yeterli olmayacaktır. Mouse, kablolar, dosyalar, özel aksesuarlar ve daha birçok ufak tefek eşyamız var. Eğer bunları da içeren bir ürüne ihtiyacınız var ise çantalara bakmanızı öneririz. Piyasada birçok inçte ve modelde laptop var, cihazınızla uyumluluk şartını aklınızdan çıkarmayın.

 

Ofis içi çalışmalarınızı daha etkili ve rahat hale getiren standlar da kolayca çalışabilmeniz için iyi bir seçenek. Hem dizüstü bilgisayarlar hem mobil için oldukça işlevsel ve profesyonel bir kullanım sunuyor. Zira hem cihazlarınıza düzenli bir alan oluşturuyor, bazılarında bulunan şarj işleviyle eller serbest kullanımda telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz. Konu şarjdan açılmışken sadece ofiste değil ofis dışındaki toplantılarınız ve iş seyahatlerinizde kolayca biten şarjlar, size de sorun oluşturuyor mu? Bunu, yüksek kapasiteli, portatif ve kaliteli malzemelerden üretilmiş bir taşınabilir batarya ile aşabilirsiniz. Dikkat diyelim: aşırı akım, aşırı şarj, aşırı deşarj ve kısa devre koruması sağlayan, size ve cihazınıza zarar vermeyen ürünlere bakmalısınız.

 

Laptop, tablet, akıllı telefonların birçok girişi var, fakat kullandığımız teknolojik ürün sayısı çok fazla olduğu için yeterli olamayabiliyor. Veri aktarımı ve şarj için herhangi bir yazılım, sürücü veya karmaşık kurulum işlemi gerektirmeyen hub adaptörler çoklu özellikleriyle kullanışlı yapıda. Thunderbolt 3, 4k HDMI video, USB, kart okuyucu veya ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekleriyle bu cihazlar, portatif olmasıyla da göz dolduruyor.

 

Esasen her alanda iyi bir yardımcı olabileceği gibi mimari veya tasarım alanında çalışanların favorisi olabilecek stylus kalemleri sona sakladık. Hassas disklerle, ekranla tam bir temas noktası oluşturan bu kalemler, dokunmatik ekranlarla uyumlu. Notlar almak, çizimler yapmak veya sadece bir şeyler karalamak için olsa bile çok ergonomik. İşlevine göre de oldukça ekonomik. Toplantılarınızda kısa ve öz notlar alacak, hassas vuruşlarla özgün fikirler ortaya koyabileceksiniz. 

 

Teknolojik aksesuarlar, hayatın her alanında etkili olduğu gibi iş yaşamının da ayrılmaz parçası olmaya devam edecek.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo