Nokia 8 ile Yeni Bir Fotoğraf Alışkanlığı: Bothie
06
Ekim 2017
Nur Kayalı

Birçokları için ayrı bir anlam ifade eden Nokia’nın yeni amiral gemisi Nokia 8, gözde Android telefonlarla rekabet etmeye hazırlanıyor. Sağlamlığı ve özellikleriyle milyonlar satan 3310’u 17 yıl sonra yenileyerek satışa çıkaran Nokia, HMD Global, beklenen telefonu Nokia 8’i piyasaya sürdü.

 

Tabii bizim açımızdan en çok merak edilenlerden biri de elbette Türkiye fiyatı. Belirlenen rakam 3 bin 299 TL olarak görülüyor. 

 

Nokia 8’e dair önceki blog yazımızda bahsettiğimiz üzere Nokia 8; 4 GB ve 6 GB RAM seçeneği bulunuyor. Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ve Snapdragon 835 işlemciye sahip.

 

5.3 inç ekranla ve 2560x1440 piksel çözünürlükle kullanıcı dostu bir Android.

 

ZEISS lensli 13 MP ve çift kameralı. Kamerası gerçekten göz dolduruyor. Çünkü çekimlerinizi bothie denilen bir teknikle gerçekleştirebiliyorsunuz. Açıklayalım. Hem ön kamera hem de arka kameradaki görsel, aynı ekranda birleştirebiliyor. Bu gerçekten birçoğumuzun hayran olacağı bir özellik. Hatta bunu canlı yayınlarınızda aktif edebiliyorsunuz. Ayrıca, Nokia OZO alansal 360° ses ile 4K video kaydedebiliyorsunuz.

 

Malzeme olarak tek bir 6000 serisi alüminyum kullanılmış. Parlak ve stil katan bir yapısı var. 

 

Bataryanın kapasitesi ise 3090 mAh ve Quick Charge 3.0’ı destekliyor. Ortalama bir pil yapısı diyebiliriz.

 

Nokia 8’e dair aksesuarları monoFe.com’da bulabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo