Bayramda Yola Çıkacaklara Birkaç Tavsiye
23
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Uzun bir bayram tatili yaklaşıyor. Güzel bir yaz tatili, aile ziyaretleri, yurtiçi veya yurtdışı seyahatleri, iştah açıcı sofralar ve daha birçoğu bizleri bekliyor. Kimilerimiz araçla memleketine gidecek. Hal böyle olunca birkaç teknoloji aksesuarı gerekebilecek. Haydi bunlara bir bakalım.

 

Araçta yol güvenliğimiz için olmazsa olmazlardan biri araç için telefon tutuculardır. Hayatımızı kolaylaştırıyor ve telefonun tüm özelliklerinin tadını çıkarmamızı sağlıyor. Elbette araç tutucu kullanmak, telefonunu elde taşımaktan daha güvenli. Sevdiğiniz müzikleri, yüksek ses kalitesinde rahatça dinleyebiliyorsunuz. GPS cihazını kullanırken mükemmel bir yer rehberi oluyor. Telefon görüşmelerinizi sizi ve sevdiklerinizi tehlikeye atmadan gerçekleştirebiliyorsunuz.

 

Tabii, uzun yolda telefonumuz için araç şarj cihazı olması büyük avantajlar katacaktır. Birden fazla bağlantılı olanlar, elbette daha kullanışlı. Hatta dahili akıllı yongalarla cihazlarınızı en uygun şarj hızına (bağlantı başına 2.4 Amper veya toplam 10 Amper) göre şarj edenler göze çarpıyor. Güvenlikten ödün vermiyoruz. Eğer bir araç şarjı satın alacaksanız aşırı şarj, aşırı gerilim, aşırı akım ve kısa devrelere karşı koruma sağlayan cihazları tercih etmelisiniz. Bunlar, tam şarj olduğunda cihazlarınıza zarar vermemek için şarjı otomatik olarak durdurabiliyor. Aman dikkat diyelim, sürüş esnasında gözümüzü yoldan ayırmayalım.

 

Yok ben sürücü değilim, müzik dinleyip arka koltuğun keyfini çıkaracağım diyenlerdenseniz birbirinden güzel renkte ve şekillerde kulaklıklar, bunun için iyi birer yardımcı olabilir. Dahili sürücülerle net ses sunan kulaklıklar, kimilerinde bulunan mikrofon özelliğiyle telefon görüşmelerinizi kolaylıkla yapmanıza olanak tanıyor. Rahat tasarımlı kulaklıklar, konfordan vazgeçemeyenlere hitap ediyor. Hem tarz katan hem de Bluetooth özelliğiyle kablosuz kullanımın avantajlarını görebileceğiniz kulaklıklar: Bluetooth kulaklıklar.

 

Tatil de olsa işlerimiz için dizüstü bilgisayarına veya tablete ihtiyaç duyuyoruz. Bu cihazları alırken bütçemiz el verdiğince en kaliteli ve kullanışlı olanını almaya çalışıyoruz. Öyleyse onları gelişigüzel saklayamayız. Bir ürünün kalitesi kadar onu nasıl kullandığımız da cihazın ömrünü belirler. İçinde hem bilgisayarı hem tableti hem de onlarca aksesuar ve eşyayı tutabilen çantalar, bu noktada ilk bakacağımız kategori oluyor. Bunun yanında darbelere ve suya dayanıklı olanları, eşyalarımızı dış etkenlerden koruyor. Şehir hayatının onca yorgunluğunda bu çantaların azami şekilde rahat taşınacak yapıda olması gerekir. Öyleyse buna da dikkat edelim: laptop çantaları.

 

Son olarak; bayram nedeniyle trafikteki yoğunluğun kat be kat arttığını belirtelim. Sürücülere, trafik kurallarına uymalarını, yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını tavsiye ediyoruz. Zira, kazalar en çok bu sebepten meydana geliyor. Trafik kurallarına uyun, aşırı hız yapmayın ve yorulunca mutlaka dinlenin. Gideceğiniz yere geç de olsa güvenle gidin. İyi bayramlar.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo