Can Dostlarımız İçin Akıllı Cihazlar
19
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Yoğun bir iş hayatınız var, çok meşgulsünüz, ilgilenmeniz gereken onlarca programınız var ve bir köpeği veya kediyi sahiplendiniz. Bir evcil hayvana sahip olmak sorumluluk gerektirir; can dostunuzun düzenli beslenmeye ihtiyacı vardır. Davranışlarını gözlemlemeniz gerekir.

 

Bu ortak sorunun çözümü, akıllı evcil hayvan cihazlarından geçiyor.

 

İlk olarak; akıllı pet besleyicilere bakalım. Akıllı pet besleyici nedir? Akıllı evcil hayvan besleme cihaz ve programı, evcil hayvanlarınız için beslenme zamanlarını, porsiyon boyutlarını ve besin tedariğini programlamanıza ve yönetmenize olanak tanır. Bu cihazlar, akıllı telefonlarınızda ve bilgisayarlarınızda kontrol edilebilir; böylece evde olmadığınızda evcil hayvanınızı besleyebilirsiniz.

 

Akıllı evcil hayvan besleyicilerini kurmak kolaydır. Tüm yapmanız gereken, bunları takmak, akıllı telefonunuzla senkronize etmek ve istediğiniz modüle kurmak için birkaç düğmeye basmaktır. Düzgün şekilde kurmak için elbette evinizde kurulu bir internet bağlantısı olanağı ve internet erişiminiz olmalıdır. Verilen talimatları izlerseniz genellikle evinizin Wi-Fi ve internetine kolayca bağlanır.

 

Bu evcil hayvan besleyiciler, seçilen markaya bağlı olarak çeşitli özelliklere sahiptir. Bazılarında dahili kameralar bulunur, böylece evcil hayvanınızı uzaktan görebilirsiniz, bazıları ise sesinizi kaydetmenize olanak tanır, böylece besleyici, beslenme zamanı geldiğinde evcil hayvanınızı çağırır. Akış noktalarındaki olayları ve sorunları size bildirmek için akıllı telefonunuza veya tabletinize uyarılar ve bildirimler de gönderebilir. Bu alanda en çok satan ürünlerden olan Petnet'i incelemenizi tavsiye edebiliriz.

 

İkinci olarak; evcil hayvan kameralarına göz atmakta fayda var. Gözde bir ürünle bu kategoriyi daha iyi anlayabiliriz. Furbo HD WiFi evcil hayvan kamerası. Bu cihaz, 3.17 kg'ya kadar mama tutabiliyor. Bir sonraki dolumunuza kadar mamayı tutmak; tazelik ve besleyici değerini korumak için tasarlanmış. Ücretsiz Furbo iOS / Android uygulaması aracılığıyla köpeklerinize mama atabiliyorsunuz. 720p HD kamera ve gece görüşü ile evcil hayvanınızı gündüz ve gece boyunca 120° geniş açı ile izleyebileceğiniz canlı video seçeneği sunuyor. Çift yönlü ses ve havlama alarmı bulunmakta. Evde ne olup bittiğini görüp evcil hayvanınızı uygulama aracılığıyla sakinleştirmek için ona seslenebiliyorsunuz. 

 

Son olarak; can dostlarınızın nerede olduğunu takipte olmak için en büyük yardımcınız GPS izleyicileri anmadan olmaz. GPS takip sistemleri, etiketlere göre daha güvenilirdir çünkü kolayca düşmezler. Bir köpeğin veya kedinin kaçmasına neden olan birçok faktör vardır. Herhangi bir korku yaşamış olabilirler. Veya araziniz büyük olabilir. Ne yazık ki kaçtıkları zaman onları bulmak epey yorucu ve üzücü olacaktır. Bu cihazlarla kayıp hayvanları hızla bulursunuz. Evcil hayvanınızın yerini doğrudan akıllı telefonunuzdan izlemenize olanak sağlar. Onların etkinliklerini görüp davranış ve sağlıklarıyla ilgili temel bilgiler de saptayabilirsiniz. Tasmaya bağlanan ve suya dayanıklı olanlar elbette daha revaçta. Bir örnek: Whistle.

 

Yaşamımızın ayrılmaz parçası can dostlarımızın da haklarına riayet etmemiz gerektiğini bir kez daha anımsatıp yazımızı bitirelim.

 


Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo