Evinizi Akıllı Telefonunuzla Kontrol Etmenin 10 Yolu!
17
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Akıllı telefonunuz yalnızca sahip olduğunuz uygulamalar kadar iyi, değil mi? Elbette, kaliteli bir akıllı telefon için uygulamalardan başka bileşenler gerektiği su götürmez. Kameralar, internet bağlantısı, dosya saklama ya da ne için kullanmak isterseniz ancak doğru uygulamaları elde ettiğinizde düşündüğünüzden daha fazlasını yapabilirsiniz. Bu noktada akıllı telefon ile yönetilen cihazlar devreye giriyor. Öyleyse bakalım.

 

1 - Akıllı Termostatlar

 

Akıllı telefon ile kontrol edilebilen cihazlar arasında belki de en popüler olanlardan biri evinizin sıcaklığını her yerden kontrol edebileceğiniz termostatlar! Evinize gelmeden önce sıcaklığı artırmak veya düşürmek için akıllı telefonunuzu kullanın. Her sene ısıtma ve soğutma maliyetlerinde ortalama % 23 tasarruf edin. İşte bir akıllı termostat; ecobee4 sensörlü termostat.

 

2 - Akıllı Kapı Zilleri

 

Piyasadaki şık ve kompakt, yüksek kaliteli güvenlik kameraları herkesin dikkatini çekebilecek özellikte. Mevcut kabloları ve ücretsiz uygulamaları kullanarak kablosuz bağlantı oluşturabilirsiniz. Çift taraflı konuşmalar yapabilir ve herhangi bir yükseklikten ziyaretçileri görmenizi sağlayacak şekilde cihazı ayarlayabilirsiniz. Kapınızda hareket durumunda bildirimler alır, kaydedilen videoları daha sonra izleyebilirsiniz. Ayrıca, güvenlik ayarlarını akıllı telefonunuzla da yapabilirsiniz; bunu başka ev otomasyon sistemleriyle birleştirdiyseniz hemen hemen her şeyi telefonunuzdan kontrol edebilir durumdasınız. Favori ürünlerimizden bir akıllı kilit; Ring kapı zili.

 

3 – Güvenlik Sistemi

 

Kontrol paneliyle stratejik olarak garaj kapısından veya ana yatak odasından yerleştirilen ev güvenlik sistemini hatırlıyor musunuz? Artık mobil bilgi işlem gücüyle, eski kontrol panelini kesip akıllı telefonunuz aracılığıyla her şeyi programlayabilirsiniz. Evinize girmeleri gerekiyorsa ailenize ve arkadaşlarınıza zamana duyarlı akıl telefon ile yönetilen aletlerden olan anahtarları gönderebilirsiniz. Bu sadece hayatı daha sorunsuz hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda tatile giderken yardımcınıza evinizin anahtarını teslim etme konusunda endişelenmezsiniz. Tek yapmanız gereken ona kendisi için belirlediğiniz süre boyunca çalışan dijital bir anahtar vermek. Böylece siz evde yokken çiçeklerinizi sulayabilir, köpeğinizi gezdirebilir, ev temizliğinizi yapabilir.

 

4 - Pet Besleyici

 

Evcil hayvanınızı seviyorsunuz, ancak çok meşgulsünüz ve planlanan beslenme zamanında evde olmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Akıllı evcil hayvan besleyici bir ürünle ve ücretsiz uygulamasıyla yemekler, teslimat güncellemeleri ve daha fazlası için bildirimler alabilirsiniz. Evcil hayvanınızın sağlıklı ve mutlu olmasını sağlarken evde beslenen hayvanınızın besiniyle ilgili akıllıca kararlar alırsınız. Beslenme sürelerini, porsiyon boyutlarını yönetirsiniz. En çok tercih edilen evcil hayvan besleyici ürün: Petnet. 

 

5 - Yeni Geliştirilmiş Aydınlatma

 

Yeni lambalara veya ışık anahtarlarına tamamen yenisini eklemek istemiyorsanız bu çok mantıklı. Bu akıllı ampullerle basitçe, ışıkların rengini değiştirebilir, parlaklığını ayarlayabilirsiniz. 

 

6 - Kahve Makinesi

 

Elbette, piyasada bulunan bazı kahve makineleri zaten programlanabilir, ancak kaç tanesi akıllı telefonunuza bağlı? Kolay kullanım için telefonla özelleştirilebilen, sıcaklık kontrollü kahve makineleri akıllı telefon ile yönetilen su cihazları kadar kullanışlı. WiFi üzerinden sağlanan bağlantı ile uygulama üzerinden demleme profilinizi oluşturabilir veya uygulama kütüphanesinden seçim yapabilirsiniz. Kahvenin şahane lezzetlerini kolayca tekrarlayabilir, kaydedebilir ve programlayabilirsiniz. Tam kıvamında ve lezzetinde bir kahveye ne dersiniz; Behmor.

 

7 - Akıllı Kilit

 

Artık kaybedecek anahtar, hatırlanması gereken bir kombinasyon yok. Maksimum güvenlik sunan teknoloji ile, ergonomik özellikleri güç, dayanıklılık ve güvenilirlik ile birleştirerek ev, ofis, işyeri veya okulda kullanmak için mükemmel seçimler sunan, akıllı telefon ile kullanılan kilitlere göz attınız mı? Ücretsiz uygulamalar ile geliştirilmiş hızın ve kullanım kolaylığının keyfini çıkarın. Misafir veya iş arkadaşlarınızla geçici veya kalıcı erişim paylaşın, etkinliği izleyin. Lüks görünümüyle ayrıca bir aksesuar gibi akıllı kilit; Kwikset.

 

8 - Elektrik Prizinde İyileştirmeler

 

Cihazlarınızı bu yeni prizlere takmanız yeterli ve tüm yeni aletleri satın almanıza kıyasla çok ucuz! Bunları telefonunuzla kontrol edebilirsiniz.

 

9 - Aracınızı Uzaktan Yönetme

 

Akıllı telefonunuzu aracınıza bağlayan, uzaktan başlatmanıza ve ısıtıcınızı çalıştırmanıza olanak tanıyan piyasada birkaç uygulama var. Bu sayede konforunuzdan ödün vermezsiniz.

 

10 - Ev Otomasyonu

 

Birden fazla akıllı cihazınız varsa bu ev sistemleri ile cihazların hepsini çalışır hale getirir, evinizin keyfini çıkarırsınız: Wink.



Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo