Apple Müzik & Carpool Karaoke
07
Ağustos 2017
Nur Kayalı

Apple Music, platformunda ilk kez yer alacak "Carpool Karaoke" serisinin prömiyer tarihini açıkladı. James Corden ev sahipliği yapmayacak olmasına rağmen, Will Smith'le bir helikopter yolculuğunda görünmeye hazırlanıyor.

 

James Corden'in "Carpool Karaoke" gösterisi bu günlerde çok beğeniliyor ve konsepti, yavaşlama belirtisi göstermiyor. The Late Late Show’da ev sahibi James Corden'in Adele ile birlikte gösterisi 2016'da YouTube'da en çok izlenen video olmuştu. Kaldı ki "Carpool Karaoke" video klipleri platformda genel olarak bir milyardan fazla görüş biriktirmiştir.

 

"Carpool Karaoke", Corden'ın geçtiğimiz günlerde Grammy Ödülleri'ndeki bir versiyonunu sunmasıyla patladı. Ki bu mukavva benzeri bir araçla şova gelmesiyle başlamıştı. Bunu takiben, ilk reklam, Apple Music'den gelen "Carpool Karaoke"nin oldukça beklenen bir versiyonu için yayımlandı. Ünlü konukların bazılarının kısa videoları gösterildi ve şimdi, Apple Music, Nisan ayı prömiyer tarihini duyurmasına binaen, ortaya çıkacak eşleştirmeleri gösteren uzun bir video sunumu yayımladı.

 

Apple Music, segmentlerin versiyonlarının çıkacağını açıkladığında herkesin aklına gelen soru kimin ev sahibi olacağıydı. İlk olarak; Corden'in Ben Winston ile birlikte gösteri yapacağı söylendi, fakat şu anda böyle bir şey görünmüyor. Anlaşıldı ki, bir ev sahibi olmasından ziyade her bölüm, farklı konuklarla orijinal bölümlerin benzer şarkı stilleriyle oluşturulacak.

 

Apple Müzik 'Carpool Karaoke' Tanıtım Videosu: James Corden & Will Smith

 

Corden'in en az 1 bölümde görüneceği ve müzikle kariyerine başlayan, oyunculukla devam eden film yıldızı Will Smith'in ona eşlik edeceği anlaşılıyor. Önizleme videosunda Corden ve Smith, Smith'in eski sitcom programındaki tema şarkısını söylüyor; Ariana Grande ve Seth MacFarlane, Michael Strahan ve Jeff Gordon, Blake Shelton ve Chelsea Handler, John Cena ve Shaquille O'Neal ve Billy Eichner ve Metallica gibi konuklar da bulunuyor.

 

Corden ve Smith'in helikopterde R. Kelly'nin "I Believe I Can Fly" şarkısını söylemeleri, 16 buçuk saatlik bölümden oluşan seride sıradan araba sürüşlerinin ötesine geçileceğini gösteriyor. Tabi diğer karaoke alanları olarak bizi süpermarket, kuru temizleme dükkanı veya bir kafe karşılayabilir.

 

Bekleyip görelim.


Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo