Araç İçi Telefon Tutucu Çeşitleri
25
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Cep telefonu tutucu, kullanıcının eller serbest şekilde telefonunu kullanmasına ve seyir halinde güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olan bir cihazdır. Bunun seçimi, telefonun boyutuna, ürünle beraber gelen aksesuarlara, kullanım alanına göre değişebilir. Yanı sıra kullanımının kolay olması istenen bir özelliktir.

Araç içi telefon tutucularda yaygın olarak şu kategorilendirmeyi yapabiliriz: gösterge (dashboard), cam önü (windshield), havalandırma (vent), CD (slot)  ve çakmaklık (cigarette lighter).

Neden cep telefonu tutucusuna ihtiyacınız var?

 

Çünkü, günlük hayatımızı basitleştiriyor ve telefonun tüm özelliklerinin tadını çıkarmamızı sağlıyor. Elbette araç tutucu kullanmak, telefonunu elde taşımaktan güvenli bir hal sunuyor. Sevdiğiniz müzikleri, yüksek ses kalitesinde rahatça dinleyebiliyorsunuz. GPS cihazını kullanırken mükemmel bir yer rehberi oluyor. Telefon görüşmelerinizi sizi ve sevdiklerinizi tehlikeye atmadan gerçekleştirebiliyorsunuz.

 

Genellikle bu cihazlar için ortak birkaç özellikten bahsedebiliriz. İlk olarak evrensel kullanım özelliğine sahip. Yani birçok cep telefonuyla beraber kullanılabiliyor. İkinci olarak, manyetik oluşlarıyla cihazın güvenliğini sağlıyorlar. Yüzeyleri 360 derece dönebildiğinden istediğiniz açıya kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.  Bundan başka, cihazınızı çizmemek için kauçuk veya kaymaz tabanlar içerebiliyorlar. Yanı sıra ürünün içeriğinde bulunan metal aksesuarlarla kolayca montaj sağlayabiliyorsunuz ve aynı zamanda kolayca takıp çıkarabiliyorsunuz. En iyi tarafı, telefonunuzdaki kılıfla dahi kullanabiliyorsunuz.

 

Kimileri ise diğerlerinden ayrıcalıklı olarak yeniden kullanılabilir ve yıkanabilir 3M VHB yapışkan jel özelliği bulunuyor;  aracın birçok noktasında kullanılabiliyor.  Bazıları kablo şeklinde olup kullanıcılar için farklı bir model sunabiliyor. Tabi her üründe olduğu gibi bu cihazlarda da yüksek kaliteli ABS çevre dostu malzemelerden üretilmiş olanlar öne çıkıyor.

 

Araç içi telefon tutucuların piyasadaki en iyi marka ve modellerini www.monofe.com’da bulabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo