Nokia 8 Size Ne İfade Ediyor?
24
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Nokia’nın yeni sahibi HMD Global, giriş seviyesi ve orta seviyedeki Nokia Android telefonlarını piyasaya sürdü: Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6. Şimdi sıra kayıp olan amiral gemisi modelinde. Bazıları resmi Nokia web sitesinde (hızlı bir şekilde kaldırıldı) bu yeni cihazı tespit ettiler, yani en azından söylentinin doğru olduğuna dair bir işaret var: Nokia 8 resmi adı olacak ve yakında piyasaya sürülecek.

 

Peki neden Nokia 8 ile ilgilenmelisiniz? Bu, başka bir Android telefon markası ve bu tür bir rekabet daima iyi bir satış ortamı sunar. Farklı markalar, farklı modeller tüketiciler için geniş kapsamlı bir portföy oluşturur.

 

Tabii Nokia 8, Android destekli ilk yüksek kaliteli Nokia telefonu olacak. Ve bu platformun popülaritesi arttıkça Android destekli olan telefonlar önem taşıyacak.

 

Microsoft, telefon işini hızlandırmadan ve Nokia adını bir Windows Phone mağazasına dönüştürmeden önce Nokia telefonları, Nokia'nın Symbian yazılımıyla çalışıyordu. Artık HMD Global dizginlere ele aldığına göre hayranlar, Nokia donanımının gezegende en çok kullanılan mobil yazılımla beraber çalıştığını görme şansına ulaşacaklar.

 

HMD Global, telefonun adını sırasıyla eşleştirme geleneğine sahip. Yani Nokia 3 temel başlangıç cihazı ve 6 orta seviyedeyse, Nokia 8 olarak adlandırılan bir telefonun, daha iyi bir ekran, daha büyük bir pil ve Nokia'nın sevdiği Zeiss kamera mercekleri gibi daha gelişmiş donanımlara sahip olmasını bekleyebilirsiniz. Nokia 8; çift kamera, geniş ekran ve en hızlı Qualcomm işlemcisi ile üst düzey bir cihaz olarak konuşuluyor.

 

Söylenen lansman tarihi: 31 Temmuz? Duyuru, VentureBeat için yazan Evan Blass'a göre 31 Temmuz'a kadar gelebilir.

 

Nokia 8'in Fiyatı Ne Olabilir?

 

Özellikle telefon su geçirmez olursa, parmak izi okuyucu ve kablosuz şarj etme özelliği (Nokia Lumia 920'de olduğu gibi) bulunursa spekülasyonlar kesinlikle ortada kalacak. Ancak, bu ekstralar yoksa perakende olarak 750 Dolar, 689 Pound veya 1.200 Avusturalya Doları yani Samsung Galaxy S8'in fiyatının altında olmasını bekleniyor.

 

Nokia'yı geri getirmek? İster inanın ister inanmayın, en başarılı çıkış, Android'i hiç kullanmayan basit bir telefondan geldi. Ancak Nokia markası, Galaxy S8 ve Google Pixel gibi güçlü Androidlerle rekabet etmek isterse bu en beğenilen modellere ve diğerlerine karşı rekabet edebilecek tüm özelliklere sahip telefonları getirmek zorunda kalacak. Bu tabii ki kolay olmayacak. Telefon dünyası, son derece yoğun bir platform ve hatta birinci sınıf cep telefonları, diğer amiral gemisi rakiplerinin yığınında kaybolabiliyor. Sonuçta; yeni Nokia cihazlarının güçlü, güncel ve uygun fiyatlı halde olması gerekecek.

 

Tahmini Özellikler:

 

5.3 inç ekran

 

2560x1440 piksel çözünürlük (QHD)

 

Zeiss optik özelliğine sahip çift 13 megapiksel kameralar

 

Android 7.1.1 Nougat

 

Snapdragon 835 işlemci

 

4GB veya 6GB RAM

 

Nokia 8 kılıfları ve ekran koruyucularını monofe.com'da bulabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo