Ekran Koruyucu Kullanmak İçin 8 Geçerli Neden
20
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Akıllı telefonların yüksek maliyeti sebebiyle telefonların değerini korumada ekran koruyucuların rolü tartışılmaz hale geldi. Birçok cep telefonunun ekranı, en savunmasız alanlarından biri olduğu için bu ürünler, önemli rol oynuyor.

 

Bunlar, cihazın düzenli kullanımını etkilemeyen, kağıttan ince, plastik film veya temperli cam malzemeden yapılır ve kullanıcıların çoğunlukla telefonlarında bile olduğunu bile fark etmeyecekleri kadar şeffaftır. Her bir hücresel aygıta uyacak şekilde özel olarak yapılandırılmış olup daha uzun vadeli koruma sağlar.

 

O halde belirttiğimiz 8 sebebi kısaca açıklayalım:

 

1. Ekran Koruyucular Gizliliği Artırır

 

Privacy denilen ekran koruyucuları, cep telefonu kullanıcılarına meraklı gözlerden özel verilerini saklamak için bir yol sunar. Bu tip olanlarla cep telefonundaki bilgiler, yalnızca doğrudan ekranın önündeki kişiye görünür. Böylece, elektronik veriler gizli kalır. Gizlilik sağlayan bu ekran koruyucuları, şirketinin gizli bilgilerinin görülmesini istemeyen işletme sahipleri için veya kişisel gizliliğin bilincinde olan kişiler için mükemmel bir çözümdür.

 

2. Ekran Koruyucular Estetiği Geliştirir

 

Yansıtıcı ekran koruyucuları, telefonun ekranı kapatıldığında aynaya benzeyen bir görünüm sunar. Ancak, telefon kullanımdayken normal bir ekran gibidir. Yani, bu tür bir koruyucuyu kullananlar ekranı çiziklerden korumakla kalmaz, aynı zamanda dişlerinde sıkışmış olabilecek bir yiyecek mahçubiyetinden kurtulurlar.

 

3. Ekran Koruyucular Parlamayı Azaltır

 

Parlama önleyici ekran koruyucuları, mat bir cila ile parlamayı engeller. Bu sayede, kullanıcının gözleri daha az yorulur ve cihazlarını daha rahat kullanabilirler.

 

4. Ekran Koruyucular Parmak Yapışmalarını Önler

 

Ultra net ekran koruyucuları standart tiptir ve bunlar ekran netliğinin etkilenmemesi için mümkün olduğunca ince yapılmışlardır; aynı zamanda ekran üzerinde yapışkanlık olmadan parlak, pürüzsüz bir yüzey sunar.

 

5. Ekran Koruyucular UV Hasarını Önleyebilir

 

Yansımayan (AR) ekran koruyucuları, UVB ışınlarını ve yansıyan parlamayı filtrelemek suretiyle tüketicilere benzersiz UV ve parlama koruması sunar. Ekranın okunabilirliğini geliştirir ve optimize eder. Parlama önleyici ekran koruyucularına benzer şekilde, AR koruyucuları, kullanıcılara en az göz yorgunluğuyla açık, hızlı ve konforlu bir şekilde okuma olanağı sunar.

 

Bu tür ekran koruyucu, kullanıcıların telefon görünümlerini takip etmesini kolaylaştıran, su ve yağı iten bir kaplama içerir. Hidrofobik yüzey tabakası, su lekelerinin oluşmasını engeller; oleofobik tabaka, cilt yağlarını iter ve ekranın daha kolay temizlenmesini sağlar.

 

6. Ekran Koruyucuları Parmak İzlerine Dirençlidir

 

Parmak izi önleyici ekran koruyucuları, cilt yağlarını iten ve parmak izi ile lekelerin görünümüne ve bağlanmasına direnç göstermeye yardımcı olan bir lipofobik kaplamadan yapılır. Ekranı sürekli temizlemek istemeyen, her zaman temiz ve yepyeni görünmesini sağlamak isteyenlerin tercihi olacaktır.

 

7. Ekran Koruyucuları Antibakteriyeldir

 

Antibakteriyel ekran koruyucuları, cep telefonlarında ve elektronik cihazlardaki diğer problemlerden kaynaklanan bakteri ve küf gelişimini engelleyen eşsiz bir kaplamadan yapılır. Özel olarak formüle edilmiş kaplaması, yaygın bakterilerin yüzde 99'undan fazlasının artmasını ve bulaşmasını önleyerek öldürür. Bu tür ekran koruyucuları, hastane ortamlarında, okullarda ve bakterilerin üremeye eğilimli olduğu ve temizliğin mutlak gerekli olduğu diğer kamuya açık yerlerde çalışan kişiler için mükemmel bir seçenektir.

 

8. Ekran Koruyucuları Kırılmaya Dayanıklıdır

 

Temperli bir cam ekran koruyucu, çizilmelere, düşmelere, kırılmalara karşı etkili koruma sunar. iPhone gibi birçok yaygın cihazda ve Samsung'un sayısız diğer cihazlarında, çizilmelere karşı dayanıklı olan Gorilla Cam'dan üretilen ekranlar bulunur ancak temperli cam ekran koruyucusu, cihazınızı normal aşınmaya ve yıpranmaya karşı daha iyi korumaya yardımcı olur. Bu tür ekran koruyucuları, diğer birçoğu gibi kabarcıklar olmadan kolayca cihaza yapıştırılabilir.

 

Ekran koruyucuların piyasadaki en iyi marka ve modellerini monoFe.com'da bulabilirsiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo