Samsung Galaxy Note 8’de Bizi Neler Bekliyor?
11
Temmuz 2017
Nur Kayalı

Samsung Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi ve Fiyat Tahminleri

 

Son birkaç haftadır, Berlin'deki IFA fuarında (Eylül 1-6) ve Ağustos ayında New York'ta Note 8'in piyasaya çıkacağı, söylentiler arasında dolaşıp durdu. 

 

IFA'nın Yönetim Direktörü Jens Heithecker, Berlin'in yıllık teknoloji fuarına biraz daha cazibe katmak istiyor gibi görünüyor. Lizbon, Portekiz'de düzenlediği basın toplantısında konuşan IFA Direktörü, "IFA'nın" Samsung Galaxy Note 8'i açıklamada daha uygun bir yer olacağını söyledi. IFA'nın genel bir teknoloji fuarı anlamına gelmediği halde, Samsung'un bu yılın IFA'sında en büyük sunumu olacağını da belirtti.

 

Samsung'un planları hakkında bilgi veren bir kaynak, VentureBeat'e, Note 8'in IFA'dan sonra, Eylül ayının ikinci yarısında gösterileceğini söyledi. Şirket, ortaklarına Note 8'in 999 € karşılığında satış yapacağını ve bu rakamın yaklaşık 1118 $ olacağını bildirdi. Galaxy S8 ve S8 Plus, lansman sırasında 725 $ ve 825 $ karşılığında satıldığından Note 8'in ABD'de 925 $ 'a mal olması muhtemeldir. Rapor ayrıca Note 8'in Galaxy S8 Plus’a yakın bir boyuta sahip olacağını, çift kamera (12 MP), üstün özelliklere (6 GB RAM) ve S-Pen kalemine güveneceğini söylüyor. 

 

Pazarlama stratejisindeki bir değişiklikle, Samsung New York'a taşındı. Söylentiler, 14 ve 20 Ağustos tarihleri arasında açılışın New York'ta gerçekleşebileceğinden söz ediyor.

 

Evan Blass'dan bir tweet, daha önce Samsung'un 2017'de ürünleri için planlama yapabileceği konusunda ışık tutmuştu. 

 

Note 8, halen gelişmekte olduğundan üretici; bir kod adı seçmek zorunda kaldı. Ve SamMobile'a göre, bu ‘Great’ olacak. Bu, Sibirya Gölü'nün dünyadaki en büyük tatlı su rezervi olduğu açıklandıktan sonra Note 8'in Baikal olacağı yönündeki önceki söylentiyle çelişiyor. SamMobile ayrıca, uluslararası açık cihazın model numarasının SM-N950F olacağını ve son harfin piyasaya dayalı olarak değişebileceğini açıkladı. Bu, Evan Blass’ın söylediği model numarası ile tutarlı.

 

Ekran

 

Söylentiler, 162.4 x 74.5 x 8.4 mm ölçülerinde, Infinity Display ile 6.3 inç ekran, kameranın ise 9.5 mm olacağı şeklinde. Şirket genellikle birkaç prototipi test ediyor, bu yüzden sürümün kesin olacağını söyleyemeyiz. Sanırım bekleyip görmeliyiz.

 

Galaxy Note 8 için bir ekran koruyucusu fotoğraflandı ve Twitter'da paylaşıldı. Bu doğruysa S8'in yuvarlak kenarları, kavisleri ve ince çerçeveleri Note 8’de de kendini gösterecektir.

 

Samsung, Galaxy S8'de yapmadığı için Synaptics'in cam altı parmak izi sensörünü Note 8'e dahil edebilir.  Telefonun ön tarafında, muhtemelen ön kamera ve iris tarayıcı olan iki daire olacak; alt kısımda bir USB Type-C bağlantı noktası, kulaklık girişi ve S Pen yuvası bulunacak.

 

DBS DESIGNING adlı bir YouTube kanalı beklentimizi sürdürecek bir konsept video yayımladı. Videoda, kavisli kenarlar ve ekran köşeleri ile şık, çerçevesiz bir tasarım göreceksiniz. Metal ve cam karışımı var; parmak izi tarayıcısı, Galaxy S8'in cihazın arkasında olduğundan daha iyi konumlandırılmış.

 

Kamera

 

Geniş açılı mercek 12 MP, telefoto merceği 13 MP ve 3x optik yakınlaştırmadan bahsediliyor. Bu kurulum, fotoğraftaki özne ve arka planın farklı olduğu ve arka planın, nesneye vurgu yapılması için bulanıklaştırıldığı bokeh efektine olanak tanıyacaktır.

 

Batarya

 

Henüz pil hakkında çok şey söylenmedi. Çıkarılabilir bir pil için her zaman umudumuz olabilse de varsayabileceğimiz bir şey, Note 8'deki pilin güvenli olacağıdır. 

 

Yazılım

 

Note 8 ultra-tanımlı bir VR özelliğini benimseyebilir ve stylus kalem işlevselliği geliştirilmiş olabilir. 

 

Teknik Özellikler:

 

Ekran: Infinity Display 6.3 inç ekran

İşlemci: Snapdragon 835 veya Exynos 8895

Kamera: Geniş açılı lens 12 MP, telefoto lens 13 MP ve 3x optik yakınlaştırma

Batarya: Henüz bilinmiyor

RAM:  6 GB

Dahili Depolama: 256 GB

Özel : Gear VR kulaklık ile uyumluluk, USB Type-C

 

Samsung Galaxy Note 8 kılıf ve aksesuarlarını, piyasadaki en iyi marka ve modelleriyle monoFe.com'da bulabileceksiniz.

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo