Kaliteli Sesle ve Müzikle İç İçe: Spigen Alüminyum TEKA® Kulak İçi Kulaklık
23
Nisan 2016
gulenadam

Eğer Spigen’in koruyucu akıllı telefon ve tablet kılıflarını seviyorsanız, büyük olasılıkla yeni kulak içi kulaklıları da çok hoşunuza gidecektir. Evet, Spigen’in ‘audio’ pazarına sıkı girdiği bir gerçek. Teka Spigen’in Beats’ten esinlenen, alüminyumdan hazırlanmış ve cüzdan dostu bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülmüş ilk kulak içi kulaklığı. Elmas kesimli oluklu alüminyum kenarlar ürünü biraz daha elit gösteriyor.
 

Apple iPhone ile de çalışabilmesi için yapılmış tam özellikli 3 düğmeli uzaktan kumandası ve eller serbest kulaklık işlevleri için yerleşik bir mikrofonu ile gerçekten etkileyici bir ses kalitesi elde ediliyor. Spigen Aluminum TEKA Earphones doğal dengeli ve yüksek kaliteli bir ses sunmak için tasarladığını söylediği gürültü önleyici kulak aparatı uçları ve 10 mm dinamik sürücüleriyle övünürken güçlendirilmiş bass etkisi de kullanıcıları memnun ediyor.
 

Genel olarak özelliklerini sıralarsak;

●Spigen TEKA kulaklıklarının en belirgin ve öne çıkan özellikleri ses kalitesi. Özellikle de bas konusunda çok iyi bir kulaklıkla karşı karşıya olduğunuzu belirtmemiz gerek.

●Müzik dinlerken tüm detay sesleri dahi çok temiz bir şekilde dinleyebilecek, adeta müziğin çalındığı stüdyonun içinde hissedebileceksiniz. 

●Telefon görüşmelerinde her iki taraf için son derece açık ve anlaşılır bir ses kalitesi sunmaktadır.

●iPhone müzik ve arama denetimleri için elverişli 3 düğmesi bulunan bir kumandası mevcut.

●Dolanmayan kablosu en sevimli özelliklerinden birisi. Düz kablo yapısı belirgin bir şekilde dolanma ve karışıklıklara karşı dayanıklı.

●Çalışırken hafif bir kablo sesi gelmekle beraber dikkate değer ve rahatsız edici değil.

●Rahat kulak içi kulaklıkları spor yaparken yürüyüş ve koşular sırasında dinlerken kulağınızdan düşmeyecek bir yapıda.

●Fiyatına göre dayanıklı ve oldukça kaliteli bir ürün.

 

Tasarım
 

Göz alıcı ve canlı kırmızı rengiyle, dayanıklı bir yapısı olan kablosunun en cezbedici özelliği ise dolaşmayan bir kablo olması. Teka kulaklığın ekstra dayanıklılıkta olması için onu düz bir tasarıma sahip olacak şekilde üretmiş.
 

Alüminyum TEKA® kulaklıklar şimdi monoFe’de 189,90 TL gibi uygun bir fiyata, koruyucu sert bir kılıfı ve üç farklı ebatta gürültü izolasyonu yedek kulaklık ucu ile birlikte satışta.
 

https://www.monofe.com/urun/1403/spigen-aluminum-teka-earphones-kulakici-kulaklik.html

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo