Spigen F710D 10.000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı
10
Nisan 2016
gulenadam

Ürün Tanımı

 

F710D taşınabilir pil şarj cihazı, 10.000mAH kapasitesi, 2 cihaz birden şarj edebilmek üzere tasarlanmış 1A ve 2.1A USB çıkışı özelliklerini bir araya getiren alüminyum bir güç kaynağıdır. Ekstra kullanışlılık ve uygunluk için LED aydınlatmalı bir durum ekranına ve yerleşik bir fenere sahiptir.

 

Ürün Özellikleri

 

Aynı anda çift cihazı şarj etmek için 1A ve 2.1A USB çıkışları ile 10,000mAh pil kapasitesi sunar.

USB destekli akıllı telefonlar ve akıllı cihazlar (Apple, Android tabletler vb.) ile uyumludur.

Alüminyum, yekpare, dayanıklı ve şık bir tasarıma sahiptir.

Aynı zamanda dâhili bir feneri de bulunan taşınabilir pil, ek bir işlevsellik ve rahatlık da sunmaktadır.

Arkadan aydınlatmalı LED ekranı pil durumunu gösterir; bu sayede ne kadar güç tükettiğinizden her zaman haberdar olacaksınız ve yeniden şarj etmeniz gerektiğinde bunu bileceksiniz.

 

Spigen 10.000 mAh en çok ihtiyacınız olduğu anda işinizi gören çok küçük ama güçlü bir pil şarj cihazıdır. Kutusundan çıkardığınız ilk anda tam anlamıyla hayran kalacaksınız; hemen kullanmaya başlayabileceğiniz şekilde şarjla dolu olarak karşınıza çıkacaktır. 

 

Akıllı algılama özelliği ile gerçekten zarif bir şarj cihazı. Bu da çift USB çıkışı üzerinden mümkün olan en hızlı şarjı sağlamak için cihazınızı algılayabileceği anlamına geliyor. Aşırı ısınma, aşırı şarj etme ve aşırı akım artışına karşı korumalı olarak üretilmiş. Telefonunuz şarj olurken bu sınıftaki benzer başka şarj cihazlarında olduğu gibi ısınmayacaktır. Performansı da yüzünüzü güldürecektir. 

 

Ultra Yüksek Şarj Kapasitesi

 

iPad Air’i neredeyse bir kez, Galaxy S6’yı iki buçuk kez, iPhone 6’yı 4 kez ve diğer birçok akıllı telefonu da birden fazla kereler şarj edebildiği tecrübe edilmiştir. Bu da size dışarıda olduğunuz, yolculuk yaptığınız zamanlar veya bir şekilde evde ya da ofiste olmayıp şarja ihtiyacınız olduğu zamanlarda çok işe yarayacak bir özellik.

 

Güç düğmesine çift tıkladığınızda kolayca açıp kapatabileceğiniz kullanışlı bir LED el feneri (flashlight) ile birlikte üretilmiş olarak geliyor. Aynı zamanda dahili LCD ekranı sayesinde denge durumunu da takip edebiliyorsunuz. Bu da şarj durumunuzu sadece tahmin etmek yerine gerçekten bilmek için gerçekten harika bir durum.

 

Uyumluluk

 

iPhone 6 Plus / 6 / 5S / 5C / 5, iPad Air / 4 / Mini, Samsung Galaxy S6 / S5, MP3 çalarlar, dijital fotoğraf makinesi ve diğer USB çıkışlı cihazları anında şarj etmeye başlar.

 

Satın alım adresi: https://www.monofe.com/urun/1474/spigen-10000-mah-tasinabilir-harici-sarj-cihazi.html

 

Kurumsal Bilgiler
...
monoFe BLOG Hakkında...

Müşterilerimiz ile her türlü görüşü paylaşabileceğimiz ve alışverişinde karşılaşabileceği her türlü konuyu bulunabileceği bir buluşma noktası olan monoFe Blog...

SON Eklenenler
monoFe'yi Takip Edin

monoFe, işin mutfağı, monoFe Teknoloji, monoFe Blog, E-Ticaret, Aynı Gün Kargo, Kargo Bedava, Seo, Pazarlama, iPhone, Apple, Samsung, İndirimli Ürünler, Stoktan Kargo, 3D Secure, %100 Mutlu Müşteri, Müşteri Memnuniyeti, Tüm Ürünlerde Aynı Gün Kargo