Kategoriler
Zizo Koleksiyonu
Kategoriler
Cihazlar

zizo Koleksiyonu

Zizo, 2006 yılında Chino, California 'da kurulmuştur. Mobil aksesuar piyasasında Military Grade (MIL-STD-810G) özelliğine sahip en kaliteli cep telefonu kılıfı modelleri üreticilerinden biridir.
 

Zizo akıllı telefon kılıf modelleri macera severler için tasarlanmaktadır ve beklentileri aşan, sağlam ve askeri sınıf koruması özelliklerine sahiptir. Kılıflar, darbeye dayanıklı teknoloji ile darbe kuvvetini eşit olarak dağıtmak darbe emici TPU malzeme kullanılarak üretilmektedir.
 


 

En çok satan modelleri, Bolt serisi modelleri, ION serisi modelleri, Static serisi modelleri ve Division Serisi modelleridir. Markaya ait diğer tüm modellerde de Military Grade askeri sınıf koruması bulunmaktadır.
 

Kristal berraklığındaki Zizo ION serisi modelleri, telefonunuzun zarif olan özelliklerini vurgulamak için tasarlanmıştır. Kılıf, dayanıklılık sağlamak için telefonunuza sıkıca oturur. Bu minimalist tarzdaki kılıf, aradığınız mükemmel korumayı cihazınıza fazladan ağırlık eklemeden sağlar.
 

Zizo Bolt serisi modelleri, herhangi bir macerada tüm ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyacak şekilde tasarlanmıştır. Nihai telefon kılıfı olmak için özenle yapılandırılmıştır. Bolt 3,6 metreye kadar askeri sınıf düşme testine tabi tutulmuştur. Ek olarak paket içerisinde dahil olan kemer klipsi 360 derece dönebilir özelliktedir.
 

Static serisi modelleri, telefonunuzu ağırlık eklemeden korumak için tasarlanmıştır. Telefonunuzu düşürdüğünüzde şok kuvvetini emmek için yapılmıştır ve telefonunuzun darbe yememesi için darbe dağıtma teknolojisine sahiptir.


Transform Serisi modelleri, askeri düşme testi sertifikasına sahiptir ve eller serbest görüntüleme için ek stand özelliği bulunmaktadır.
 

Division Serisi modelleri, Sağlam dış katman, aradığınız şık görünümü sağlarken düşme koruması ve kaymaz bir tutuş sağlar.  Daha renkli, spor görüntüsüne sahip ve düşme koruması sunan bir model arıyorsanız Divine Serisi modellerine göz atabilirsiniz.
 

Zizo Wireless koleksiyonun tamamına monoFe sayfalarından ulaşabilirsiniz.

   

       



monoFe E-Ticaret Yazılımı, monoFe Teknoloji A.Ş. tarafından Türkiye'de geliştirilmektedir.
Website yazılımı, tasarım görselleri, içerik, metinlerin tamamı monoFe'ye ait olup, ürün açıklama ve görselleri üretici, tedarikçi ve satıcılara aittir. Hiç bir amaçla monoFe'nin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz. Tüm hakları saklıdır. monoFe sayfalarını kullanarak, Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz.

...